Aracımın İlk Aldığım Zamanki Hali....
![]()
Kaput maskesinin çıktığı iyi olmuş fardaki film tartışılır ama heves geçtikten sonra çıkartmakta fayda varjantlar şirin duruyor lip ve basıklık tam kıvamında maşallah kazasız belasız binin
![]()
maşallah kazasız belasız
farlardaki film yerine far karartma daha hoş duracaktır...
jantlarda corsa gsi oem jantı yada astra f oem jantı bu araçlara çok yakışıyor tavsiye ederim
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Teşekkür ederim evet far karartma aklıma gelmedi değil nasip olmadı yapmak diyelim uğraşamadım acıkcası yorumlar için teşekkür ederim
teşekkür ederim emre
evet dediğin gibi yaptım bugün çıkardım maskeye tek hevesim güzel bir performans hava filtresi arıyorum, teşekkür ederim yorumlar içinn
fuzuli'ye sormuşlar; "sevmek mi daha güzel, sevilmek mi".. "sevişmiyorsan ikisi de fuzuli" demiş.![]()
egzos ucunu değiştir, çok küçük kalmışlar. onun dışında gayet tatlı. Allah kaza bela vermesin
çok tatlı olmuş aracınız ufak bi kanat da güzel olabilir diye düşünüyorumkazasız belasız
Ne Mutlu Türküm diyene! K.Atatürk
Maşallah, Kazasız belasız.
Bana göre , far filmleri sökülmeli , beşiktaş baskı app plaka , jantlar orjinal teneke jantı ile değiştirilip sıradışı bir renge boyanabilir. Birde kıvamın düşürdüğünüzde çok daha tatlı ve ilgi çekici olacaktır.![]()
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
maaşallah kazasız belasız maskesiz daha guzel durmuş
☻/
/▌ ''J.Я OKÇU''
/ \
,43 AZ 886 BMW 1.16i F20,41 UZ 106 İNDİGO GTi,43 SA 222 Corsa C Air Honda VTEC2 43AV306 MK5 Golf TSi 43 AE 577
İlk halinin görüntüsü çok itici, ufak detaylar nasılda değiştiriyor arabayı![]()
35 liraya mühürsüzleri var ben hep ondan yaptırıyodum
Diğer önerilerimde hem fikirseniz , sahibinden.com'a jantınızı ilana koyun. 250 lira civarı satılsa , 100 liraya teneke jant alıp kalan 150 tl ilede arabayı basarsınız.Boya zaten 2 tüp sprey e bakıyor 20 tl. Sonra parmakla gösterilir![]()
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)