Öncelikle herkese merhabalar . 3.20 si 'ımı yaptıktan sonra sizlerle paylaşmak istedim .Bu aracımdan önce Typer ve S2000 araçlarımı paylaşmak nasip olmadı kısmet bunaymış herkese keyifli forumlar.
![]()
Öncelikle herkese merhabalar . 3.20 si 'ımı yaptıktan sonra sizlerle paylaşmak istedim .Bu aracımdan önce Typer ve S2000 araçlarımı paylaşmak nasip olmadı kısmet bunaymış herkese keyifli forumlar.
![]()
İKİZLER TGT
Hayırlı olsun bkr plaka olan mı ?
Masallah rengi basikligi heleki farlaricok guzel
![]()
Ben farlardaki turunculuğu beğenmedim, bir de arka çok yukarda duruyor. Gözüme eksik gelen kısımlar bunlardı
Maşallah, kazasız belasız..
Cam filmi vardı bilerek söktüm çünkü koltuk kafalıkları araba basılınca çok iyi görünüyor dışardan tabi bu benim kendi şahsi fikrim tabi bu.İyi dilekleriniz için teşekür ederim arkadaşlar
İKİZLER TGT
Maşallah kazasız belasız kullanın.
Bu 3.20 si ne oluyor atmosferik mi araç ? 3.20i ve ya 3.20d'den farkı nedir ?
Maşallah yanılmıyorsam aracı geçenlerde gördüm firüzköyde ? Tahminimce Gecelerin sessizliğini bozan RR'ın eski sahibisinizKazasız belasız
maşallah renk çok güzel.kazasız belasız
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Maşallah rengi çok iyi güle güle kullanın. İç fotolarını da paylaşabilirseniz çok iyi olur![]()
Masallah kazasız belasız yakısıklı olmus![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
On üzerinden on bence maşallah allah kaza bela vermesin
Yanlış hatırlamıyorsam si ların motor kapağı falan karbondu araç sahibi daha detaylı bilgi verir![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)