User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
26 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Ticari Araç yardımı

emrese - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ticari Araç yardımı

Arkadaşlar kardeşimin işi için ticari araç arıyoruz; ama fazla bir bilgimiz yok, 25000tl kadar kapalı kasa ne önerirsiniz.
    Fiat ducatolara baktım ama hangi motor daha kullanışlı olur, az yakar, parça bakımından üzmez, bilgi sahibi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yokmu ticari araç kullanan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yokmu ticari kullanan arkadaşlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2,0 motor jtd alın sizi kurtarır ağzı beraber dolduracam derseniz 2,8 ler var onu siz belirleyeceksiniz yükün durumuna göre ne kadar yüklü olursa o kadar büyük motor.
    YamahA Xmax 250 ABS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 01dz210 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2,0 motor jtd alın sizi kurtarır ağzı beraber dolduracam derseniz 2,8 ler var onu siz belirleyeceksiniz yükün durumuna göre ne kadar yüklü olursa o kadar büyük motor.
    peki bu 2.0 jtd ler nasıl sürekli sıkıntı çıkarırmı, arkadaşım ticaride transit alın diyor ama onunda emsallerine göre çok yaktığı söyleniyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Transitler ducatolara göre daha çok yakar.eğer tonajlı çalışacaksanız 2.8 den şaşmayın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle iyi forumlar. lisede 4 yıl boyunca servisimizi çeken bir abi vardı. okul ilçede olduğu için yolcu tasımacılığıda yapıyordu. 2009 da 0 120 lik ducato aldı. 4 yıl boyunca servisimize geldi. arbası ben okulu bitirdiğimde 290 bindeydi. 4 sene içinde 1 kere turbo arızası verdi araç büyük mebla olarak onun haricinde baskı balatası dahi orjinaldi araç üstünde. ama kullanış olarak bakılırsa genç olmasına rağmen çok nizami çok düzgün kullanırdı. Yani kısaca ben ducatonun onda arıza verip basına büyük para açtığını bilmem. 4 sene içinde gördüğümü yazdım umarım faydası olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yapacağınız işi taşıyacağınız yükü bilsek belki daha faydalı bir öneride bulunabiliriz.mesela ben mobil jeneratör işi yapıyorum ve Panelvan araç olarak bizim tercih ettiğimiz tek araç iveco daily arka çift teker dir.çünkü araç şaseli ve ağır yüke dayanıklı bir araçtır.bu araçların motorları Ducatolarda kullanılan motorlarla aynı sayılır.bendeki araçlardan biri şuan 370 bin civarı düzenli bakımları yapıldığı sürece bu araçlar bir sıkıntı çıkarmaz.

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    140 transitimiz var acik kasa kamyonet bos haldeyken sakin kullanımda 350 400 kurus arasi yakiyor performansi digerleri ile kiyaslanamaz zaten
    birde yeni 155 ps motorları daha az yaktgı soylenıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dursun81 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Transitler ducatolara göre daha çok yakar.eğer tonajlı çalışacaksanız 2.8 den şaşmayın.
    evet meyve suyu toptancısı kardeşim haliyle tonaj olacaktır mutlaka 2.8 yakıt olarak nasıldır

Alıntı Cihan9 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle iyi forumlar. lisede 4 yıl boyunca servisimizi çeken bir abi vardı. okul ilçede olduğu için yolcu tasımacılığıda yapıyordu. 2009 da 0 120 lik ducato aldı. 4 yıl boyunca servisimize geldi. arbası ben okulu bitirdiğimde 290 bindeydi. 4 sene içinde 1 kere turbo arızası verdi araç büyük mebla olarak onun haricinde baskı balatası dahi orjinaldi araç üstünde. ama kullanış olarak bakılırsa genç olmasına rağmen çok nizami çok düzgün kullanırdı. Yani kısaca ben ducatonun onda arıza verip basına büyük para açtığını bilmem. 4 sene içinde gördüğümü yazdım umarım faydası olur.
    çok teşekkür ederim bizimki ağır iş olacağı için cabuk elde kalmasından korkuyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sweap07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    140 transitimiz var acik kasa kamyonet bos haldeyken sakin kullanımda 350 400 kurus arasi yakiyor performansi digerleri ile kiyaslanamaz zaten
    birde yeni 155 ps motorları daha az yaktgı soylenıyor
    az önce sıfına baktık ilgilenen arkadaşta 155 ps önerdi özellikle yakıt olarak daha az olduğunu anlattı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trans 155 al kafan rahat olsun
    YamahA Xmax 250 ABS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    önemli değil abi. yanlız bir şey söylemeyi unutmuşum onuda belirteyim. bizim servise gelen abiden 1 hafta sonra alınan bir ducato vardı oda 120 lik 2009. Araç sahibi emekli ambulans şoförüydü. 4sene içinde 2 kez turbo 2 kezde baskı balata yemişti ufak tefek masraflar hariç. Burada kullanıma çok iş düşüyor onu belirtmek istedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle alacağınız araç kamyonet olarak geçtiği için belirli bir tonaj sınırlaması var istanbul içi kantara girmediğiniz sürece ivecolara 5 ton rahatlıkla yükleyebilirsiniz.araç tonaj için gayet uygundur.tek sıkıntısı baskı balata ufak olduğu için rampalarda dur kalk yaparken dikkatli olmak lazım.benim sabit yüklü 4500 kg gelen 12 m.küp aracım ortalama şehir içi 65krş yakıyor.ducatolar daha az yakabilirler fakat emin ol o tonajlarla çok uzun ömürlü olmazlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yapacağınız işi taşıyacağınız yükü bilsek belki daha faydalı bir öneride bulunabiliriz.mesela ben mobil jeneratör işi yapıyorum ve Panelvan araç olarak bizim tercih ettiğimiz tek araç iveco daily arka çift teker dir.çünkü araç şaseli ve ağır yüke dayanıklı bir araçtır.bu araçların motorları Ducatolarda kullanılan motorlarla aynı sayılır.bendeki araçlardan biri şuan 370 bin civarı düzenli bakımları yapıldığı sürece bu araçlar bir sıkıntı çıkarmaz.
    yapacağımız iş gıda toptancılığı suan meyve suyu soda vb daha sonraları full gıda sektörü olacak ben ilanlara baktım genelde 250000 ve üstü suan için ducatolara biraz daha yoğunlaştık bakalım
    peki biz alırken bunların nelerine dikkat edelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cihan9 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    önemli değil abi. yanlız bir şey söylemeyi unutmuşum onuda belirteyim. bizim servise gelen abiden 1 hafta sonra alınan bir ducato vardı oda 120 lik 2009. Araç sahibi emekli ambulans şoförüydü. 4sene içinde 2 kez turbo 2 kezde baskı balata yemişti ufak tefek masraflar hariç. Burada kullanıma çok iş düşüyor onu belirtmek istedim
    kullanım işinde sıkıntı yok kardeşimin daha önceden ist içinde tecrübesi var bize suan önemli olan kronik sorunlarının fazla olmaması yoksa kullanım bozuk olduktan sonra sıfırda alsan hemen patlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle alacağınız araç kamyonet olarak geçtiği için belirli bir tonaj sınırlaması var istanbul içi kantara girmediğiniz sürece ivecolara 5 ton rahatlıkla yükleyebilirsiniz.araç tonaj için gayet uygundur.tek sıkıntısı baskı balata ufak olduğu için rampalarda dur kalk yaparken dikkatli olmak lazım.benim sabit yüklü 4500 kg gelen 12 m.küp aracım ortalama şehir içi 65krş yakıyor.ducatolar daha az yakabilirler fakat emin ol o tonajlarla çok uzun ömürlü olmazlar.
    muhtemelen suan için en fazla 3 ton olur atacağımız yük aracı bursada kullanacaz peki araç sürekli dolu gezecek baskı balata bu konuda çok sıkıntı çıkarırmı
    ducatolara ist trafiğinde 40 45 krş yakıyor diyorlar ama ne kadar doğru tam bilmiyorum

aliaslanim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Reno master al arka tekerleklere makas attır. tonajı vur gitsin. araba boşken savurur ama dolu gezecekse sorun yok. şirketimizde tecrübe edilmiştir. ve hala sorunsuz kullanıyoruz.

SiMaO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aliaslanim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Reno master al arka tekerleklere makas attır. tonajı vur gitsin. araba boşken savurur ama dolu gezecekse sorun yok. şirketimizde tecrübe edilmiştir. ve hala sorunsuz kullanıyoruz.
    ++ En mantıklı seçenek bencede bu.

Bende Ticarı vw crafter, volt var ama servis aracı.
    Yorumlarda okuduum 290 binde ducato baskısı orjinal olması imkansız şuana kadar ducatosu olupta 100 bini geçen baskı hiç duymadım görmedim senelerdir. Veya sabah kalkınca merkez komple boşaltmış veya 10 binde balata bitiren çok gördüm halada görüyorum ilk aldıklarından çok iyi diyorlar sonra pişman oluyorlar...
    Bu söylediklerimin %85 i Kapalı kasa yani kamyonetten minibüs olan dizayncıların yaptığı araçlar. Yani yükte olucağından dolayı fiat citroen pek önermiyorum...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)