User Tag List

10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Acemiye Tavsiyeler

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Acemiye Tavsiyeler

Merhabalar, aracım kırmızı hb civic. 1 yıldır meguiars ın sarı şampuanını kullanıyorum aslında gayet memnunum hiç bir sıkıntım yok. Arada bir de cilasını atar geçerim. Sorum şu olacak, aracın rengi şampuan seçiminde önemli midir? Ya da direk benim aracım için önerilen nokta atış bi ürün var mıdır? aracımı yine meguiarsın yıkama eldiveniyle yıkıyorum ama yine de ister istemez kılcallar oluşuyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum, aracımı gerçekten seviyorum, onu en iyi şekilde koruyup kollamak için tavsiyelerinize ihtiyacım var

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi tane 1 litrelik Nanolex washcoat al dostum. 3 yıkamaya bi uygula. Parlaklığa inanamayacaksin bi kaç yıkama sonrasında

207_TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nanolex washcoat bulursak alacağız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    var elimizde su an bolunmus olarak litrelik. Orjinal ambalajlisi da yolda ; )

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracı kaliteli bir bezle kurulayın, Woolly Mammoth veya Uber Blue tarzı bezler olabilir, kılcal çizikleri minimale indirirsiniz, ayrıca polisaj konusunda bir bilgiliniz olmadığını düşünerek dolgu özelliği olan bir cila ile kılcal çizikleri kapatabilir "AutoGlym srp, poorboys blackhole" ve üzerine cilayı korumak için katı wax "Finish Kare fk1000p, Collinite 915" kullanabilir ve üzerine Nanolex washcoat uygulayarak çok güzel sonuçlar çıkartabilirsiniz, biraz yorucu olabilir ama kesinlikle değer. Markaları örnek olarak verdim, kendiniz araştırarak muadil ürünlere ulaşabilirsiniz.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

ilbeyyagci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar bir soru da ben sorayım konu kirliliğine gerek yok, yakın zamanda aracımın boyasına bakım koruma yapacağım. Polisaj makinem var.

Maalesef ki pek pahalı ürünlere verecek param ve bütçem yok. Turtle Wax ürünleri bütçeme uygun. İlk Color Back sıvı pasta-cila ile başlayayım ardından Color Magic siyah renkli cila ile tamamlayayım diyorum.

Aracım 97 Polo Siyah renk. Boya soluk durumda vernik atması yok. Hareler çizikler mevcut.

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siyah renk aracı olan arkadaşımda aşağıdaki listeyi uyguladık. Parlaklığına inanamadık.

meg 105 pasta
    blackhole cila
    fk1000p wax

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı douu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi tane 1 litrelik Nanolex washcoat al dostum. 3 yıkamaya bi uygula. Parlaklığa inanamayacaksin bi kaç yıkama sonrasında
    Fiyatı nedir abi nerelerden bulabiliriz?
    Alıntı Emre Ekrem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracı kaliteli bir bezle kurulayın, Woolly Mammoth veya Uber Blue tarzı bezler olabilir, kılcal çizikleri minimale indirirsiniz, ayrıca polisaj konusunda bir bilgiliniz olmadığını düşünerek dolgu özelliği olan bir cila ile kılcal çizikleri kapatabilir "AutoGlym srp, poorboys blackhole" ve üzerine cilayı korumak için katı wax "Finish Kare fk1000p, Collinite 915" kullanabilir ve üzerine Nanolex washcoat uygulayarak çok güzel sonuçlar çıkartabilirsiniz, biraz yorucu olabilir ama kesinlikle değer. Markaları örnek olarak verdim, kendiniz araştırarak muadil ürünlere ulaşabilirsiniz.
    Çok yabancıyım daha bu konuya abi ama teşekkür ederim detaylı yorumun için. Sanırım benim biraz daha temelden başlamam gerekli. Nası yapabilirim en baştan öğrenmek isterim bu detailing işini.

d.berkay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siyah renk aracı olan arkadaşımda aşağıdaki listeyi uyguladık. Parlaklığına inanamadık.

meg 105 pasta
    blackhole cila
    fk1000p wax
    Meguiar's M105 ten sonra biraz daha ince bir asındırıcı ve finishing ped ile tekrar uygulama yapmak gerekir. Aksi halde blackhole bile kullanilsa hologramlar kalacaktır boyada..

ilbeyyagci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı d.berkay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Meguiar's M105 ten sonra biraz daha ince bir asındırıcı ve finishing ped ile tekrar uygulama yapmak gerekir. Aksi halde blackhole bile kullanilsa hologramlar kalacaktır boyada..
    Uygulamalarınızı ilgiyle izliyorum, gerçekten çok şey öğrendim.

105'ten sonra ne uygulamamızı önerirsiniz ? Keşke Ankara'da olsak da aracımızı size bıraksak.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)