Herkese hayırlı günler dilerim.
İbiza Cupra'mı tertemiz bi arkadaşa sattıktan sonra uzun süredir içimde uhde kalan GC8,WRX,ya da STİ almam gerektiğinin kararını verdim.
Araştırdım ettim gezdim dolaştım çokta güzel içime sinen arabalar buldum fakat başta ailem,arkadaş çevrem(subaru kullanmış kişiler dahil),dostlarım alttan girdiler üstten çıktılar beni yine Subaru'dan soğuttular. Özellikle abim(Kerem) kesinlikle almayacaklarını söyledi ve bende üzülerek
şimdilik bu defteri kapattım
Daha sonra yine sevdiğim bi araba olan Megane RS almaya niyetlendim,gittim baktım ama o dönem satılık olanlardan bir türlü içime sinen,alınca gönül rahatlığıyla binebileceğim bi RS bulamadım.
Golf 5 GTİ,Clio RS 197,Nissan 200 SX derken arkadaşların tavsiyesi üzerine 207 RC Le Mans'lara yönelmeye başladım.
Orhan abi'den(Orhan Güney) az çok biliyodum RC yi ve beğeniyodum.
Arkadaşlarla satılık bazı Le Mans'lara gittik baktık kullandık ve gerçekten çok beğendik. Özellikle koltukları,frenleri ve yol tutuşu beni çok etkiledi.
2 tane araba vardı aklımda açıkcası bugün yarın anlaşmamız an meselesiydi.
Daha sonra Efe'nin(dragon07) arabasını gördüm ve çok beğendim.
Araba 70 binde servis bakımlı,içi dışı tertemiz ve hatasız bi arabaydı.
1 hafta sonra geliyorum alıyorum dedim,1 hafta garajda bekletti sağolsun.
Antalya'ya gittim baktım,baktığım RC'ler arasında gerçekten temizlik olarak kendini belli eden bi araçtı.
Daha sonra baktırdım anlaştık ve arabamızı İstanbul'a kazasız belasız getirdik
Şimdilik bu şekilde biniyorum fakat yaza doğru intercooler,HKS 70mm egzoz,Forge dumpvalve,yazılım güncellemesi ile 1.3,1.4 basmayı düşünüyorum.
207 RC hakkında detaylarıyla beraber fazlasıyla yardımcı olan Antalyalogy ve Low-Rider'a (Özgür abiler) teşekkürü borç bilirim.
Ayrıca arabam hakkında hertürlü konuda yardımcı olan DSG Güven ve Can Atiker kardeşlerime de ayrıyetten teşekkür ederim
Ekstralar:
Krom turbo boruları
Forge filtre borusu
Custom hava filtresi
S3 dumpvalve
Supersprint downpipe
Supersprint düz boru
Koni sertlik yumuşaklık ayarlı amortisör
Eibach 5 cm yay
Pirelli P Zero Nero lastikler
JCW bobinler
JCW bujiler