Almanya Berlin'de Ferrari 458 İtalia speciale'nin ilk kazası. Herhangi bir hatası olmayan Ferrari'nin Kırmızı ışıkta geçen Smart Fortwo ile çarpışması sonucu oluşan manzara...
![]()
Almanya Berlin'de Ferrari 458 İtalia speciale'nin ilk kazası. Herhangi bir hatası olmayan Ferrari'nin Kırmızı ışıkta geçen Smart Fortwo ile çarpışması sonucu oluşan manzara...
![]()
Honda Owners Never Drive Another
Yazik olmus ferrariye, smarta kil olurdum iki kere oldum(( artik
Motorun önde olmayışı ve supersport araçların yolcuyu koruma hedefli güvenliklerinden bu hale gelmiştir
O smartin trinitron mu ne bisey guvenlik kafesi var. Gri renkli. O arkadas boru degil, oyle altinizda audi a8le falan smartlara carpmayin yamulursunuz
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
ilk 4 foto smartı göremeyince kutukola flan oldu sandım ama hiçte öyle olmamış ferrari kutukola olcakmış nerdeyse![]()
İçim acıdı ferrariyi öyle görünce smartı oldum olası sevmezdim şimdi iyice nefret ettim ama ferrarinin hasarı bence normal üst postada denildiği gibi motor arkada önde darbede destek yapıcak bir şey yok birde ferraride diğer süper sporlar gibi yolcu kabini hasar almıcak şekilde dizayn edilmiş geçen haftada facebook ta görmüştüm arka bölümden darbe almış ferrari arkası kopmuş yolcu kabini tarafında gram hasar yoktu
Konuyu görünce Ferrari değilde Smart'ın fotoğraflarını aradı gözlerim. Görünce sempatim biraz daha arttı.
smartin o sekilde durmasi demek tum darbeyi surenin aldigi anlamina gelir. Guvenlik konusunda ileride olan araclarin hepsi darbeyi kaportaya emdirir. Smartin boyutundan dolayi buna firsati olmadigi icin bole sanirim. Fakat smart sureni öldürebilir boyle.
M. The most powerful letter in the world.
Ferrari yorumlarinda her ne kadar da hakli olsaniz smartin guvenlik durumu goz ardi edilmez.youtube de smart crash testleri izlemenizi tavsiye ederim.hic gorundugu gibi ufak tefek birsey degil)
Ferrari de toplanir :PHatta Turkiyede olsa bu kaza affetmez hata boya yok diye satilirdi
)
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
Ferrarı nın bagaj havuzunun formunda en ufak bozulma yok,hafıf uretım parcalar yamulmus ve dagılmıs.
Smartada masallah.
smartın sahibi kazadan sonra arabasına binip evine dönmüş. Servis randevuyuda bir hafta sonraya verince adam arabayı bir hafta o vaziyette kullanmaya devam edecekmiş.
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???
112 km hızla düz duvara çarpan Smart videosutüm detaylarıyla inceleyebilirsiniz.
smart car crash. with 70 miles against a concrete wall - YouTube
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Smart diyince akla sanırım direk karton gibi şeyler gelebilir ama aldanmamak lazım, güvenlik açısından.Yukarıda arkadaş resmini koymuş bence gayet başarılı. Smart alıp hayabusa filan mı swaplasak![]()
FOR US BY US
[/CENTER]
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)