Böyle bir durumda nasıl bir hakkımız var yasal olarak? Bilgilenme amaçlı ve tabiki polisin rezaletini görün istedim.
https://www.facebook.com/photo.php?v=846100748739601
Böyle bir durumda nasıl bir hakkımız var yasal olarak? Bilgilenme amaçlı ve tabiki polisin rezaletini görün istedim.
https://www.facebook.com/photo.php?v=846100748739601
Hukuki olarak haklı olur araç sahibi... hak sahibi vs... Kasko...
Ancak
Yoğunluk vs sebepler ile yavaş işeyen sistemde, yıllarca sürecek bir hukuk mücadelesi, kamu işin içine girince oluşacak birsürü prosedür... İlerleyen yıllarda çekici görünce karın ağrısı, bulantı başlangıcı.... Kendi davanıza mazeretsiz gidemediğinizde hakimin getirtme kararını uygulamak için kapınıza gelecek polisler vs...
Bu video gördükten sonra , acaba düzgünce parka çektilermi diye düşünürüm artık.
Benim arabayı da kızılay'da polis çektirecekti, yarım saat uğraşmış çekici, arabayı kaldırmamak için çünkü başına gelekecekleri biliyor, ben araç başına gelince polis kızıyordu çekiciye, 1 saattir çekemedin arabayı diye![]()
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Çok ekstrem durumlar dışında şu çekici muhabbeti çok saçma.Kes cezanı bas git..
Birde konu açılmışken sorayım, geçen hafta bahçelide park yasağı olan yere park ettim diye çekici arabamı çekecekti.Tam fotoğrafını çektiği anda farkettim.Konuştum arabayı çektirmeden aldım gittim.Ceza gelmez dedi ama fotoğrafını çekmişti.Sonradan gönderebilme durumu var mı?
Benzeri havalimanında benimde başıma geldi, aracın içindeydim ama fark etmedi polis. Baktım fotoğraf çeke çeke gidiyorbi tur döndü geldi, dedim arabanın içindeyim isterseniz aracı ileriye başka yere alıyim ama foto cektiniz ceza ne olacak dedim? Sen başka yere al arabanı sıkıntı yok dedi hala ceza falan yok 2 ayı geçti
![]()
- Bize Her Yer TRABZON
yazık günah be. öküz herif. kaldıramıyosun bırak cezayı polis yazsın. nedir bu çekici katliamı?
İnşallah gelmez ya, ben ısrarla sordum gelmez dedi.Zaten cep telefonuyla çekti fotoğrafları.Size de 2 ay içinde gelmezse hiç gelmez diye düşünüyorum.Ben 5 ay önce çevirmeden kaçtım.Hala ceza gelmedi.Normal de 1 ay içinde arkadan kestikleri cezaları gönderiyorlarmış.
Bakcaz artık, İnşallah gelmez diyelim![]()
hani bu arabayı çekip götürme işi kalkmıştı ekstrem durumlar dışında? lan çekilmesi gereken elli bin tane araba var sıkıntılı noktalarda onlara müdahale etsenize önce.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)