User Tag List

4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Pİoneer teybe anİmasyon yÜklemek

hkkcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Pİoneer teybe anİmasyon yÜklemek

arkadaşlar merhaba bugun 6950 ana ünite aldım.taktım çok memnun kaldım güzel teyp eski olmasına ragmen çok hoşuma gitti.fakat bazı sevdigim animasyonlar yok içinde araştırdığım kadarıyla animasyon yükleniyor fakat nası oldugunu anlamadım.

internetten oel studio diye bir program buldum onunla yapılıyor fakat benim ekranım oel deil blue oel yani eski mavi yunuslu ekran renkli olan değil.pc link diye birşey buldum eski animasyon ve ana ekran resimlerini buldum istediklerimi indirdim fakat bunları nası teybe kurcam hangi programla bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz acaba?
    Hakkı Can Eryüzlü...

rene54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 9450ub kullanırken çok araştırdım öyle üst düzey bi teybe spectrum animasyonu çok görmüşler fakat sonuca ulaşamadım oel ekrana yapan vardı türkiyeden ama ondan başkada bir Allahın kulu yapamamış...

şuan pioneer avh3150 double din kullanıyorum buna bile animasyon yükleyemedim sonradan sen hiç uğraşma

hkkcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abim yillar once 9650ye atmis ama hatirlayamadi bi turlu .ternetten blue oel ekranlar icin olan programo buldum indirdim hatt ppioneerin sitesinden gerekli olan istedigim animasyonlari ve arkaplanlarida indirdim hatta indirdigim .lkd uzantili bu animasyonlari programda birlestirip .lka uzantili dosya halinede getirdim cdye cektim teybe taktim ama teyp no media dedi. Acacdye cekerkenmi yanlis yapiyorum
    Hakkı Can Eryüzlü...

b.arica - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Animasyon yüklemek için içinde animasyonlar olan cd'ler var. Hala digicom'da çalışıyor olsaydım size cd gönderebilirdim şuan istesem vermezler ya da ürünü isterler heralde.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)