Bu sene 6. Kez gittigim Cenevre Oto fuarindan notlarimk ve fotograflarimi aktarmaya calisayim.
2008 global krizinden sonra(bizi teget gecen!!) fuar en kotu 2 yilini yasadi ancak 2011 ve 2012 dirilme yili,2013 ise cosma yiliydi.
Bu sene ayni heyecan devam etsede gecen senenin atesi pek yok.
Bu sene cok farkli modeller cikti,ozellikle ara modeller damga vuruyor. Mesela Glk-2 serisi crossover-q1-4 serisi GC-vs vs...
Artik modeller cok cekici,Opel-Ford-citroen vs firmalarin otomobil cizgileri her gecen gun etkikeyici oluyor ve ust sinif markalara zorluk yasatiyorlar.
Dikkatimi ceken baska sey ise:ekonimik bildigimiz markalarin cizgileri bile ust sinifa benziyor ve malesef fiyatlarda artiyor.
Bir cok markada yenilik var,olmayan yok gibiydi ancak bu sene fuarin yildizi yoktu sanki.
Gecen sene La ferrari-GT3(asik olmustum)-Lambo gereksiz edition(3 adetmi ne uretildi)-carrera cabrio-Bmw 3 GT vs vs vs bombalar vardi.
Gecen sene daha nitelikli kalabalik vardi,bu sene her cesit insan vardi.
Yine modifiye ve yedek parca/yan sanayi firmalari oradaydi.
Mansory bildiginiz gibi skandaldi.
Ancak Ruf ve Kahn ni begendim. Ancak doger 15 E yakin firmalarin Yaptigi otomobiller skandala yakindi.
Type R icin konustum hemen hemen boyle cikicakmis ancak bazi tasarim detaylarinin seri uretime gecmesi mumkun degilmis.
Leon cupra pek olmamis,ozellikle 4 kapisi,kesin 2 kapili alinmali.
Golf R in arkasi hos ama yine onden ve yandan siradan. İvi daha guzel. Koltuk eh iste.
Subaru nedense ic mekan Cizmeyi pek sevmiyorlar.
Ferraride guzel agirlandik ama pek yenilik yoktu yada ilgimi ceken diyelim
Porsche bu sene biraz stand kucultmustu ve yaris araci haric yenilik yoktu. GT 3 olmamasi skandal.
Jag in standi guzeldi ama yenilim yoktu.
Nissan Gtr nismo iyi hosda o fiyat ne be kardesim!
Megane Rs makyajlanmis,ekranlanmis.
Resimlerin size ulasmasi icin herzaman yardim eden Murat'a tesekkur ederim.
Sorular varsa cevaplarim. Yarinda kalan resimleri yollarim insallah.