Evet sinirden nerden başlıyacağımı bilemiyorum..
Askere Gittit gitmeden önce makinaya tesko yaptık 15 ay sonra geri gelmek nasip oldu geldigimin haftasında kompıle teskoyu yeniledim dünyanın parasını verdik mart sonu gibi..
Evin önünde yer olmadıgından biraz ileriye park ettim. güvenlik görevliside sitede mevcut huzurlu şekilde yattım alarm var bekçi var diye sabah işe gitmek üzere arabanın önüne geldim alarmma arabayı açtım ikaz sinyalleri verdi araç camlar siyah oldugundan sol taraftan gelmiştim kapıyı açınca ne görem sag cam yok manzara içler acısı ön konsulda olması gereken teyp yok yerinde sadece kablolar var cam kırık teyp yok boş ver uçuz yırtmışım dedigim anda arka koltuğun yatık oldugunu görünce bagajı açtım ne görem bagaj hiç olmadığı kadar geniş duruyor 2 anfim 1 basımın yerinde yerler esiyor adamlar kompıle temizlik yapmış kutusunlan beraber almışlar o sırada bekçi geldi geçmiş olsun dedi ve sopayı yedi sinir bir şekilde işe gittim ruh halim bozuk akşam yönetici geldi hakan bey siz ne haklan güvenlik görevlisini döversiniz diye bögürünce bir güzel yöneticiyide haşladım adam tabi bilmiyormuş hırsızlık oldugunu velasım halen moreller sıfırın altında sıfır
teskonun çalınmasınamı yanayım yoksa halen 2 ödemesi daha var olmayan malın ödemesini yapacağımamı yanayım