User Tag List

5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Rcd 510 ve 2 ohm compenant

bektas_talay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Rcd 510 ve 2 ohm compenant

herkese merhabalar

eski aracımda pioneer ana ünite ve 2 ohm infinity mid kullanıyordum

sesden çok memnun ve midlere amfi ihtiyaç duymadan 1 sene boyunca kullandım

aracımı sattım şuan poloya geçtim

ama araç gti, bi-xenon undan dijital klimaya kadar dolu fakat inanın orjinal 4 kapı polonun bassı daha iyi araçta şuan bass yok yani clio şirket aracımın ses sistemi daha iyi moralim bozuk araç içinde keyifsizce müzik dinliyorum yüksek sesi hele çok komik son seste içerde biz muhabbet edebiliyor birbirimiz duyabiliyoruz

sormak ve danışmak istediğim şey şu ;

rcd510 ana ünitem var aynı compenant takımı alsam taksam 2 ohm u bu cihaz desteklermi yoksa koruma moduna geçermi ?

deneyimi olan tecrübesi olan bilgisi olan varsa çok rica ediyorum bana bir yol göstersin arabanın içi çok keyifsiz ve ben araçda müzik dinlemeyi çok seven bir insanım

ayrıca bir sorun daha var , aracın tweeter ı ön direkte bass hoparlörü kapıda

compenant taktığımda bass ve crossover kapıda kalıcak direğe tweeter ı nasıl göndericem aracın hattındaki kabloları kesmek istemiyorum

teşekkürler şimdiden herkese.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biraz araştırdım sonra yurtdışında hem tweeter hemde bass da 4 ohm yazıyor inanmadım teyp i söktüm multimetre ile kontrol ettim 2 ohm geliyor teyp e

yani 2 ohm mid takılabilir hafta içi montaj yapıcam belki işe yarar burada paylaşıcam olumlu olumsuz yönlerini

exca- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim arabaya ses yalıtımı yaptığımda inanılmaz bir fark oldu sanki ses sistemi yapılmış gibi bir sonuç aldım. Bitüself ve izolasyon süngerleri ile yaptım. Biraz meşakkatli bir iş ama sonucu bence çok iyi.

Ben de şunu sorayim bilen vardır elbet, tdi ile gti hoparlörleri aynı mı farklı mı acaba?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı exca- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim arabaya ses yalıtımı yaptığımda inanılmaz bir fark oldu sanki ses sistemi yapılmış gibi bir sonuç aldım. Bitüself ve izolasyon süngerleri ile yaptım. Biraz meşakkatli bir iş ama sonucu bence çok iyi.

Ben de şunu sorayim bilen vardır elbet, tdi ile gti hoparlörleri aynı mı farklı mı acaba?
    tdi ın ki daha iyi bence

ben zaten açınca yapıcam var eski arabamdan kaldı bitüself ayrıca kemer yerlerinden gacur gucur ses geliyor çıldırmak üzereyim metal klipslere bez bant çekip öyle takıcam bide yine oralarada yalıtım yapcam sökücem komple içini çıldırmak üzereyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim bildiğim TDI'ların yalıtımı benzinlilere göre daha iyi.Buda ses sisteminde fark yaratıyordur belki.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)