User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
32 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Nasiol 8. ayında

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)

Nasiol 8. ayında

Merhaba,

Tam olarak sekiz ayın sonunda, tavandaki su boncuklama nanay.

Kaput devam ediyor.

Bagaj zayıflıyor

Bu arada ürün hala orada, eminim, çünkü bazı yerlerde su ile kürleştirdim ürünü. Yani hatalı uyguladım, o bölgelerde ürün hala var ama boncuklamayı kaybediyor.

200 ml si 15 TL olan glassguard, 30 ml si 2.25 TL ye denk geliyor, siz nano mano diye verin paraciklari ben glassguardan devam

Built to fall....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    ürünü tekrar kullanır mısınız diye sorsanız, hayır kullanmam.
    Uygulaması çok nalet, bulaştı mı çıkmıyor. Niye çekiyim ki bu zulmü..
    Uygun fiiyatlı nano teknoloji isteyenler kullansın.
    Ben heralde bir daha aracın verniği ile kimyasal reaksiyona giren ürünleri kullanmam. Kaplama başka bir madde oluyor. Oldschool devam edeceğim.

Aracın yan kapılarında chemical guys blitz var, 3-4 ayda bir yeniliyorsun mis.
    Built to fall....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah glassguard harika bende uyguladım aracıma 2. ayında benimki koruma 10 numara devam ediyor o kadar oto yıkama köpüğüyle yıkadım silecekler bir ton çalıştı korumaya devam o konuda haklısınız nano diye dünya para veriliyor 20 tl ye araba miss gibi oluyor ve paramız cepte kalıyor 4. ayda bir yenileme yaparım yazada bomba gibi girerim
    YamahA Xmax 250 ABS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu işinde en kötü yanı, damlacıklar kuruyunca çok kötü bir leke bırakması...

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ozan, bu araç sürekli yol yapıyor mu, ne sıklıkla yıkıyorsun?
    Kaputta devam ediyor yazmışsın ama contact derecesi çok bozulmuş, araç durağan halde boncuklar oluşabilir, ama sürüş esnasında o boncuklar iyice yayılır ve kalır.
    Muhtemelen artık kirlerde bu derece bozuk contact derecesinde çıkmayacaktır; ya da çok düşük miktarı çıkacaktır.

Glass Guard içinde artık birşey demek sitemiyorum, senin ayrı bir hesabın var, beğeniyorsan yapacak birşey yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    on kaputun max 1 ayi var. Ipa ile silsen filan duzelcek gibi ama hayatta ugrasamam.
    Araç sirket araci oldugu icin ozenmiyorum, ayda bir en dandik yerlerde hatta 1 tl benzincilerde yikandi.
    Arac senede 10K dan fazla yapiyor. Havaalabi disinda kapali otopark gormedi, hep sokaklarda yatti, pislendi
    Built to fall....

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ranthor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    on kaputun max 1 ayi var. Ipa ile silsen filan duzelcek gibi ama hayatta ugrasamam.
    Araç sirket araci oldugu icin ozenmiyorum, ayda bir en dandik yerlerde hatta 1 tl benzincilerde yikandi.
    Arac senede 10K dan fazla yapiyor. Havaalabi disinda kapali otopark gormedi, hep sokaklarda yatti, pislendi
    koruma yine de başarılı o zaman? uygulama zorluğu haricinde tercih edilir mi?
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    8 ay fena sure degil. fiyati uygun...

Ama bunun yerine aquartz titanium tercih edilir. Daha dayanikli o da cok pahali degil ve surmesi daha kolay
    Built to fall....

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anlattıklarınıza göre aslında başarılı bir ürün, bende de Nanolex in tüm seti var, r-shampoo ve washcoat dışında geri kalan tüm parçaları satmaya karar verdim, oldschool daha zevkli, nasiol uygulaması tam bir işkence, nanolex daha kolay fakat bana göre değil. old is cool.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

josefsalvatini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benımde 8ay oldu uygulama yapalı boncuklanma hala duruyor ,su ıtıcılık yuzde 70
    uygulama zorlugu cidden cok zor bendede su ıle temas oldu sıkıntılı
    uzun sure dayanmasının nedenı asla acık alanda park edılmedı

ilk uygulama zamanı

http://www.youtube.com/watch?v=ucwYm...2A1Nvg&index=2
    uzerınden nasıl cıkar bılmıyorum ama cıkarmak ıstıyorum nısan mayıs gibi.
    tekrar uygularmısın bencede hayır fk1000 yapar gezerım
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    en ince pastadan baslayarak deneyeceksiniz cikarmak icin. Mesela ben siseyi devirdim hic bir pasta hic bir devirde cikaramadi. Zimpara ile cikti.

vernik ile kimyasal reaksiyona giriyor ama ne kadar derine iniyor allah bilir
    Built to fall....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Derine inme diye birsey yok, uzerine katman olusturur. Yani pasta ile urunu kaldirmaya calisirsaniz, yeterli asamada birakirsaniz vernigi almazsiniz. Zaten nano urunlerin cogunun olayi budur. Micro film tabakasi olsa bile o tabaka yuzeysel cizikleri alt tarafa gecirmez.

Nano urunlere gecilmesinin sebebi de budur, dayanikliliktan ziyade belli bir katman olusmasi ana olaydir. Kus pisligi zarar verse bile eger cok derine inmezse sadece bu yaratilan katmanda kalma olasiligi cok yuksektir.

Glassguard la ilgili birsey soylemek istemem; dayanimi da oyle boncuklanmaya bakilarak yapilmaz. Fakat Nanolex in de cam basina degeri ortalama 5tl dir.

Ha birde, cam olayina gecmek gerekirse. Cam pastasi olmadan zaten cok uzun dayaniklilik bana imkansiz geliyor. IPA gibi urunlerle cikaramadigimiz cok fazla sey cama yapisiyor direk yuzeysel temas oldugu icin. Nasil ki vernikli yuzeye IRONX, kil ve pasta yapmadan her hangi bir urunun yapismasi zorsa bu da oyle birsey.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı josefsalvatini Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benımde 8ay oldu uygulama yapalı boncuklanma hala duruyor ,su ıtıcılık yuzde 70
    uygulama zorlugu cidden cok zor bendede su ıle temas oldu sıkıntılı
    uzun sure dayanmasının nedenı asla acık alanda park edılmedı

ilk uygulama zamanı

Nasiol ZR53 sonrası ilk su testi - YouTube
    uzerınden nasıl cıkar bılmıyorum ama cıkarmak ıstıyorum nısan mayıs gibi.
    tekrar uygularmısın bencede hayır fk1000 yapar gezerım
    araba da çok güzelmiş maşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onrcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Derine inme diye birsey yok, uzerine katman olusturur. Yani pasta ile urunu kaldirmaya calisirsaniz, yeterli asamada birakirsaniz vernigi almazsiniz. Zaten nano urunlerin cogunun olayi budur. Micro film tabakasi olsa bile o tabaka yuzeysel cizikleri alt tarafa gecirmez.

Nano urunlere gecilmesinin sebebi de budur, dayanikliliktan ziyade belli bir katman olusmasi ana olaydir. Kus pisligi zarar verse bile eger cok derine inmezse sadece bu yaratilan katmanda kalma olasiligi cok yuksektir.

Glassguard la ilgili birsey soylemek istemem; dayanimi da oyle boncuklanmaya bakilarak yapilmaz. Fakat Nanolex in de cam basina degeri ortalama 5tl dir.

Ha birde, cam olayina gecmek gerekirse. Cam pastasi olmadan zaten cok uzun dayaniklilik bana imkansiz geliyor. IPA gibi urunlerle cikaramadigimiz cok fazla sey cama yapisiyor direk yuzeysel temas oldugu icin. Nasil ki vernikli yuzeye IRONX, kil ve pasta yapmadan her hangi bir urunun yapismasi zorsa bu da oyle birsey.
    fanatik adam, nano koruma bir şeyler hazırla da alayım İstanbula gelince

Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Bu arada glassguard picanto da 11 aydir aktif, ama kaydirma surati artti. Onun konusu vardi ona son durumunu islerim.

Hakan yapacak birsey yok ne demek bicaklarim seni
    Built to fall....

josefsalvatini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araba da çok güzelmiş maşallah
    Teşekkürler bende seviyorum ...
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Ranthor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada glassguard picanto da 11 aydir aktif, ama kaydirma surati artti. Onun konusu vardi ona son durumunu islerim.

Hakan yapacak birsey yok ne demek bicaklarim seni
    Hahah gel bıçakla valla, organlarımı shift ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Onrcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Evet, verniğin içine işleme durumu söz konusu değil, üzerine bir katman yaratıyor.
    Cam olayında da hem fikirim, kesinlikle derin temizlik yapmak lazım, aksi halde tüm emek ve ürün boşa gidebilir.

d.berkay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ZR53 bence son kullanıcıya satışı uygun olmayan bir ürün. Sürekli söylüyorum bunu, amatör birinin bu ürünle yapabileceği uygulama da kalıcı hata olmaması neredeyse imkansız..

İlk çıktığı tarihten bu yana, gerek numuneler gerekse tedarik ettiğim ürünlerle uygulamalar yaptım. Sürekli gözetimim altında olan ağustos sonu gibi uygulama yaptığımız bir araç üzerinde ocak ayında su iticilik tamamen bitti. Bu süreçte de en fazla 8-9 kere yıkanmıştır araba. Hep dikkatli şekilde yıkandı. Geçtiğimiz ay da aracı IPA ile silip destek ürünü uyguladık, bir ay kadar su iticilik gayet iyiydi ama sonra yine eski haline döndü. Birde ZR53 ile ilgili en büyük şikayet aracın çok kir tuttuğu yönünde oldu. Yani aracın özellikle ya panelleri çok fazla kir tutuyordu. Basınçlı suyla kabaca temizlenebiliyor ama yine de zorluyor. Şu an ZR53 uygulamalarını durdurdum bende. En son ekim ayında uygulama yapmıştım. Maalesef ürün biraz daha geliştirilene kadar kullanmayı düşünmüyorum. Fiyat/Performans olarak oldukça başarılı ama maalesef henüz rekabetçi düzeyde değil ürün.

Bence ya klasik yöntemlerle sık uygulama tercih edilmeli ya da bütçeyi biraz artırıp kendini kanıtlamış ürünleri tercih etmek gerekiyor.

GlassGuard 3 senedir beğenerek kullandığım bir ürün. Oldukça memnunum. Özellikle yan camlarda fazla fazla yeterli ama ön cam da etkisini çabuk yitiriyor.Ön cama 2 ayda bir uygulama yaparak bu sıkıntıyı da rahatça aşmak mümkün.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)