User Tag List

8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: anfi onerebilimisiniz?

ozmen
    Misafir

anfi onerebilimisiniz?

Arkadaslar Merhaba,

Elimde bulunan pioner ts-w307D4 1200w kolonumu calisitirip verim alabilecegim bi anfi onerebilirmisiniz? Kime gittiysem adam akıllı bi bilgi alamadim herkes bisey soyluyor. 2008 jettam var orjinal sistemini bozmayacagim sadece kolonu besleyecegim bir anfi istiyorum. Alabilecegim en cuzzi miktarlarda alabilecegim basimi agritmayacak kaliteli bi ses alabilecegim birsey istiyorum. en son gittigim yer elinde 2. El pioner gm 5400t anfi oldugunu 200 tlye satabilecegini soyledi. Siz nedersiniz? Yardiminizi rica ediyorum.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    mono anfimi alıcaksın wooferına öyleyse wooferın 400rms ona göre bir şey al tavsiyem.
    gm 5400t çokda amanda aman bir anfi değil 2 kanaldır ayrıca köprüde en fazla verebiliceği 380 rms dir senin bası doyurmaz..

sen gene nerden bakarsan bir 450-500 rms lik anfi al.. markada istiyorsan illa jbl ler uygun fiyata bulursun..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

ozmen
    Misafir
    Aslinda cok iyi bilmiyorum mono mu stereo mu olacak. Ama soylenen sadece woofer baglayacaksan mono al dedikleri icin oyle dedim. Simdi baska biyerle gorustum elinde 2. El alpine v power mrp-m350 mono oldugunu 230tlye birakabilecegini soyledi. Marka olmasi benm icin cok onemli degil temiz ses albilecegim bi anfi olsun ikide bir isinip kesmesin kafi.

ErK_aY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rf rock ford 3001 mono amfi veriyim. Yetrli olur.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    eğerki woofer yani bas besliyceksen anfiyi onun için alıyorsan mono alıcaksın.. başka bir şey alma bilmiyorsun diye sana şimdi ellerindeki bir şeyi vermeye kalkabilirler..

mono tek kanal anfi alıcaksın.. ve alıcağın anfi ikinci el ise tamir görmemiş olmasına çok dikkat et.. analayamassan yanına bilen birinia l yada bilen birine göster.. tamir görmüş anfi baş ağrıtabilir..
    wooferınıda yakar kendinide yakar hem wooferdan hem anfiden olursun

o yüzden yanına bilen birini al yok bilen biri yok diyorsan güvenilir güvenebiliceğin birinden al ikinci eli.. oda yoksa sıfır al..

alpine v power mrp-m350 şahane anfidir ama senin wooferı doyurmaz .. senin wooferın 400rms alpine 4 ohmde 200rms 2 ohmde en fazla 350 rms falan verir..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

sarıyerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    155453630 sahibinden . com ilanıma bakabilirsin jbl mono 601 .1 birde 309 d4 1400 vat sub var amfi 580 rms sendeki bası yerinden sökebilecek gucte bi amfi
    16 ies

hkkcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sarıyerli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    155453630 sahibinden . com ilanıma bakabilirsin jbl mono 601 .1 birde 309 d4 1400 vat sub var amfi 580 rms sendeki bası yerinden sökebilecek gucte bi amfi
    601.1 öttürür sizn wooferi gaini kısarsınız iyice güzel çalar hatta çok yüklenirseniz yakar bile
    Hakkı Can Eryüzlü...

ozmen
    Misafir
    Alıntı hkkcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    601.1 öttürür sizn wooferi gaini kısarsınız iyice güzel çalar hatta çok yüklenirseniz yakar bile

Ozman ben dediginiz gibi jbl e bakiim. Sanirim en uygunu o alabilecegim. Cok kasmayacak en uygun gibi duruyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)