Arkadaşlar,
yakın tarihte kısmetse çin ve hong kong gezisi var ne isterseniz mümkün koşullar dahilinde kargo ile gönderirim oradan![]()
Arkadaşlar,
yakın tarihte kısmetse çin ve hong kong gezisi var ne isterseniz mümkün koşullar dahilinde kargo ile gönderirim oradan![]()
aklımda güzel bi fikir var aslnda abi. sitede lazm olan parçaların listeleri oluşturulsun. dünyanın 5 farklı yernden parçalar gelecek diyelim. site kendi içinde yol yatak yemek masraflarını karşılasın ve 5 kişi seçsin. onlar gitsin parçaları toplayp gelsin. güzel fikir aslnda. hatta bi kaç gümrük işini ben halledebilirm. antalya mesela. yada bulgaristan bende.
SWAT
Ben varim. Yaz basinda isim gucum kalmayacak, gidebilirim saga sola. Oldukca mantikli.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
kargo fiyatlarını göz önünde bulundurmalısınızbaya tuzlu idi
Arkadaşlar bileti aldım 18 mart gece 01.00'da istanbul'dan uçuyorum, şimdilik turbo getireceğim fikri olan isteği olan varsa ürün getiririm
Dövme şimdilik düşünmedim![]()
abi bende fotoğraf makineme lens rica edebilirim senden ama fiyatları nasıl ögreneceğiz acaba
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)