Arkadaşlar anadolu yakasında temiz güzel işçilik çıkartan uygun fiyatlı (150Tl civarı) cam filmi çeken bildiğiniz yerler varmı?
pendik kartal bostancı cevresinde
Arkadaşlar anadolu yakasında temiz güzel işçilik çıkartan uygun fiyatlı (150Tl civarı) cam filmi çeken bildiğiniz yerler varmı?
pendik kartal bostancı cevresinde
pENDİk Sanayi içindeki göbekte umut tuning var Gökhan var orda Özgür Kıray de adımı ver yardımcı olur.
Yapmaz bence. 2 sene önce zaten o fiyattan fazla yapıyordu.
Bostancı sanayideki LLumar belki yapabilir.
fiyata dikkat etmemişim, evet lumar ahmet benim forrester ı 350 ye yapmıştı komple (arka sağ sol bagaj camları dahil)
Lumar Ahmete 250'ye yaptırmıştım 3 sene önce 307 arabama Bostancıdaki bayileride aynı ama Ahmete göre biraz daha esnekler 50 lira falan oynayabiliyor aralarında ama işçiliğine diyecek yoktu gerçekten Ahmetin
50 TL'ye yapan bir yerde yaptırın derim polis felan çizerse boşa gitmez paranız. Eğer kendiniz çekebiliyorsanız bir kutusu 10 tl
05 Civic Vtec ||
Emre Ayg..
Herşey Türklük için
LLumar gerçekten güzel bi marka her bayisinin işçiliği çok güzel fakat ben gitmiyorum. Daha doğrusu artık cam filmi yapmıyorum.
Yaptırırsam LLumar'dan başka yerde yaptırmam ama yaptırmama sebebim kapı plastiklerini sökmeleri. Sökmeden yapmam diyorlar.
Kapı plastikleri sökmek kesinlikle istemiyorum çünkü ne olursa olsun ya fitili azcık yamuluyor,ya kopçalar kırılıyor mutlaka az da olsa bi zarar geliyor. Kasisten geçerken oralardan sesler gelmeye başlıyor. Zaten plastiği sökerken çıkan çaaat çuuut sesleri duyduğum anda içim gidiyor.
Bu sebepten ötürü artık cam filmi yaptırmıyorum![]()
Maltepe GKM oto
Gökmen abi 'yi bende tavsıye ederım o paralara yapar 3 senedır gıdıyorum memnunum işçiliğ cok temız
EE 2100 Modus 1.5 dCi -->
BZ 9640 Fiesta 1.4 TDCİ-->
DK 9104 Megane 1.5 dCi 105 -->
D 6222 Megane 1.6 dCi Gt-line Energy
Konuya guncel cekeyim. Uygun fiyatli kapi iclerini sokmeden guzel iscilikle kaliteli film cekicek anadolu yakasi onerileriniz neresidir. On cam dahil cekilecek.
GKM Uygun fiyat, tertemiz iscilik.
Ben ön cam hariç 100 TL'ye burada yaptırmıştım 2 ay önce. Maltepe şubesinde.
Cam Filmi Fiyatları – Cam filmi, Oto cam filmi istanbul
Kampanya olduğu için GKM'nin yarı fiyatı idi aynı marka cam filminde......
Okumadan imzalamam.....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)