Hep güç hep hız hep motor uğraşıoz bu seferde farlılık olsun görüntüye kafa yoralım dedik Jantları keyfe keder beyaz yaptık yapmışken kaliperler kırmızı depo kapağı ve ayna kapaklarınıda jantlarla uyumlu olsun diye beyaz yaptık.. işte sonuç
![]()
Hep güç hep hız hep motor uğraşıoz bu seferde farlılık olsun görüntüye kafa yoralım dedik Jantları keyfe keder beyaz yaptık yapmışken kaliperler kırmızı depo kapağı ve ayna kapaklarınıda jantlarla uyumlu olsun diye beyaz yaptık.. işte sonuç
![]()
yürürüne zaten diyecek yok ama dışı için 15 beyaz spoon, bulunabilirse laguna lip olabilir okan abi maşallah SS f7r a .
okan spoon 15 bronze. gerisi yalan kardeşimmaşallah araca
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
sarıda bronze spoon pek açmaz gibime gelio tabi denemeden bilemeyiz
beyaaz spoon takmıştık bi ara arkadaştan alıp oda güzel duruodu bölede hoşuma gitti
sarı beyaz uyumu ayrı güzel oluo sankiama spoon yeri ayrı tabi
![]()
Özür dileyerek söylüyorum, senin aracının konusu yok muydu zaten? Her değişiklik konu mu açacaksın![]()
Maşallah bu arada güzel olmuş. Gidişine zaten lafım yok, ona da ayrı saygı duyuyorum.
.
mat siyah spoon daha güzel durur bence maşallah aracaspoon bulursanız ben oem jantlarla takasa girerim
![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
jantlar güzel olmuş aynaları begenmedım bıde şu kaputtaki deliği arka tamponlara takılan pod gıbı bıseyle kapatsan cok daha guzel gozukecektır maasallah araca.
App ve throttle için pod olsa tam olur![]()
sanırım otomobilleriniz bölümüyle karıştırdın orda bir konum var evet ama burası fotoğraflarınız bölümü günlük kendi çektiğimiz fotoları paylaştığımız bir bölüm burda konu ilk defa açtım zaten tekrardan teşekkürler saolasın
bu jantlar siyahtı eski halinde ama böle açtı bi aracı bi müddet böle kullancam beyaz spoon takas eden olursa bunları bende verebilirim
sadece jantları beyaz yapsak çok sırıtcaktı hiç beyaz yok araçta o yüzden depo kapaıyla aynayıda yapalım dedik bütünlük sağlasın ama depo kapağını aslında yapmayadabilirdik sonradan kararsız kaldım
İTB ye scoop bulcam bitane geçenlerde sordum adam getircem dedi bekliyorum bakalım onuda beyaz yaparsam tam olur belki![]()
ehehehgel seninkinide boyimmm
saolasın yapıoz elden geldikçe bişiler
valla aslında düşünmedim değil ama kolay bulunan bir jantta değil biliosun beyaz oz cup f1 yakışır keşke olsa takaslık
neden hep başka jant önerion yaw moralimi bozuon bu jantlar kötümü yani okadar kendimizi avutmaya çalışıoz biz yaptığına bak
saol doçent![]()
Maşallah okan süper.Ama şu tamponda ki ızgarayı acilen siyaha boyat çok ciddiyim.![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Ben de sarı-beyaz uyumunu sevenlerdenim. Güzel olmuş, siyahken boğuluyordu jantlar.
Jantlar kaç inç?
aynen siyahken asaletli duruyor ama araç çok boğuk oluyor cansızz bizde biraz değişiklik osun dedik beklediğimden iyi oldu
jantlar 15" lasstikler 195 45 15
aynen ozaten jantlarıda krikoyla garajda söküp nalburdan beyaz sprey boya zımpara alıp kendim yaptım hazır dedim sprey elimde ayna kapakları depo kapağı falan insan dayanamıo bulduğu yere sıkıo
boşver olm 100-200 falan ne karıştırıon şiniii görüntü yapıoz şurda100-200 söleyince denemeye insan bulamıoz yaptık bi hata dbn aldılar en hızlılar listesine girdik 100-200 bölümünde atmosferik renoyla
http://www.techturkey.com/forum/60-1...zamanlari.html
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)