User Tag List

3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Peugeot 106 Quicksilver Fren Sistemi Yardım ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Peugeot 106 Quicksilver Fren Sistemi Yardım ?

Öncelikle şimdiden yorum yapıcak arkadaşlara abilere kardeşlere teşekkür ediyorum .

106 Quicksilver kullanıcısıyım . Geçenlerde trafikte giderken bir kaç makas sonucunda frenlerimin gerçekten çok çok çabuk şiştiğini farkettim . Ve zaten daha öncesinde de frenlerimin pek sağlıklı olduğunu söyleyemicem . ( GTI 'da kullandım fakat GTI'a göre gerçekten çok pasif kalır 1.4lerin fren sistemi )

Sorum şu Quickin fren sisteminde değişiklik yapmak istiyorum . GTI'ların disklerini ve balatalarını kullanmak istesem tam olarak birebir uyarmı . Uyması için ne yapmam lazım . Fren hortumlarını komple değiştirmek gibi bir düşüncem de var .
    Kısacası fren sistemimi en iyi ve fazla tuzlu olmadan nasıl sağlamlaştırabilirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fren hidroliğini en son ne zaman değiştirdin? uzun süredir değişmediyse, değiştirince hissedilir bir değişiklik olacaktır.

Değişim zamanından emin değilsen, öncelikle ordan başlanabilir çünkü oldukça ucuz bir işlem olacaktır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XSi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fren hidroliğini en son ne zaman değiştirdin? uzun süredir değişmediyse, değiştirince hissedilir bir değişiklik olacaktır.

Değişim zamanından emin değilsen, öncelikle ordan başlanabilir çünkü oldukça ucuz bir işlem olacaktır
    Fren hidroliğini bir önceki 10.000 bakımında değiştirdim dediğiniz gibi farketti fakat şuan gene aynı her 10.000 bakımda değiştirmem gereklimi ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)