Arkadaşlar başlıkta belirttiğim üzere 3.5senedir çalıştığım işyerinden mümkün olduğunca alabildiğim kadarıyla maddi olarak kazandığım yasal haklarımın tamamını alarak ayrılmak istiyorum bu konuda daha önce girişimde bulunmuş hakkını almış yada bana yol gösterebilecek arkadaşlar fikir verirse memnun olurum..
İşyerime daha konuyu açmadım ama açsamda mümkün olmayacağını söyleyeceklerdir.Kendim istifa edersemde 3.5 senemi onlara bırakmış olacağım bu benim için maddi olarak büyük kayıp olacak sizce bir yolu var mıdır.?
İlk olarak benim aklıma geleni yazayım belki bu fikir verebilir işe başlamadan önce yaşamadığım bir rahatsızlık meydana geldi işe başladıktan 6 ay sonra özet olarak geçecek olursak sürekli kapalı klimalı ortamda çalışmaktan burnum koku duyusunu kaybetti alerjik olarak meydana gelen sebepten ötürü ama alerji testlerinde bu meydana çıkmadı(ben böyle düşünüyorum kapalı klimalı ortamdan olduğunu) ameliyat korkusundan tabii 2 sene olamadım ameliyat 2013de ameliyat oldum tamponlar alındı rapor bitti işe başladım koku duyusu yerinde gayet iyi 1 ay sonra tekrar koku alamamaya başladım ve şu an alamamaktayım tekrar testler yapılıyor büyük ihtimalle testlerden sonra tekrar ameliyat olmam gerekecek bunu işten ayrılmamda bi sebep olarak sunabilir miyim..?