öyle geri geri hayvan gibi basarsan gaza olacağı o tabi
Artistlik Yapan Şoförün Kaçınılmaz Sonu - Video - Alkışlarla Yaşıyorum
öyle geri geri hayvan gibi basarsan gaza olacağı o tabi
Artistlik Yapan Şoförün Kaçınılmaz Sonu - Video - Alkışlarla Yaşıyorum
Dikizden bakması gerekirdi, tam arkasındaysa göremeyebilir arabayı ki göremedi büyük ihtimalleArtistik yapmayacaksın öyle, o yolda niye geri geri gidiyor onu çözemedim ?
sapağı kaçırdı sonrada içine kaçtı öyle geri gerimi gidilir allah korusun çoluk çocuk atlar yola arabayla iyi yırtmış gene yayaya fln çarpmamış...
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Aynısının bir başka türünü babam yapmıştı bana park etme dersi vericem derken 3 aynaya bakıcaksın diyip iki aynaya bakıp manevra yaparken taş çiçekliğe vurmuştu ama bu tam kasap ya arkasında bir insan olsa bir de araç minübüs yan aynalardan göremesin arkada insan olup olmıcağını biraz da vurduğu araç söförüde dikkatsizmiş yandan hızlı gelen minübüsü farkedip korna falan çalmamış iyiki vurduğu arçtakilerine bir şey olmamış kötü vurdu
tipinizin aq peçetede doğanlar,şoför tam sopalıkta o yanda oturan cücenin olayı nedir anlayamadım tam kolpaçino hesabı, allahım hareketlere bak yaa![]()
bir kere biz de pikniğe gitmiştik. sağ sol ayna ile geri geri giderken çotanak bir ağaca vurmuştum. kim koydu koca ağacı oraya![]()
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
valla ben sokak arasında caddede her zaman sanki yola bi çocuk atlicakmış gibi gidiyorum allah korusun belli olmaz ne olacağı![]()
The Best or Nothing
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)