Arkadaşlar haberlerde izlemeyen belki vardır diye koyuyorum.
http://www.ntvmsnbc.com/modules/habe...88&cbQuality=1
Arkadaşlar haberlerde izlemeyen belki vardır diye koyuyorum.
http://www.ntvmsnbc.com/modules/habe...88&cbQuality=1
Walla muhabire helal olsun adam baya sakinmiş...Walla ucuz atlatmışlar.O tekmeyi atan askeride gebertmek istedim şu anda...![]()
Allah korumuş,ailelerine de çok büyük geçmiş olsun.
[SIGPIC][/SIGPIC]
savaş bölgesine elini kolunu sallaya sallaya girilirmi yaa
allah korumuş
rüyalarını gerceklestirmenin en kolay yolu uyumaktır
girilir tabi üzerine basın (press) yazan kağıtlar yapıştırmak gerekiyor sanırım arabalarında bu yok...
savaş muhabirleri aklınızın alamayacağı yerlerden çekim yapıyorlar..
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
yıllarca bu işi yapan biri olarak derimki, kesin bunlar kaşınmıştır. Yani gitmeyin oraya dedikleri halde gitmişlerdir. Çünkü habercinin işi bu![]()
Varya ben bunların ta .....
Böle adilik mi olur kardeşim. Hem vurdular, hadi vurdun herif teslim olmuş press dio hala sürüklüosun, tekme atıosun.![]()
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
dün haberlerde defalarca izledim, resmen ordaymışım gibi hissettim, çok korkunç bişey, bu saldırıyı ufak tefek yaralar ile atlatmaları büyük şans, geçmiş olsun, habercilik çok zor.
Basının işi gerçekten çok zor. Ülkeyi basın yönetiyor ama belli gazeteciler gerçekten bu camiya için büyük emek harcıyorlar. 2.5 sene önce Kayseride modifiyeli bir Ford Focus'un fotoğraflarını çekerken göz altına alınmam aklıma geldi. Malesef insanlara konuşarak bazı şeyleri anlatamıyorsunuz... Ülkemizde "Karşımızdaki insanı dinlemek" diye bir şey yok. En büyük eksikliğimiz de bu. Bu bizim ülkemize özgü değil. Ruslarda aynı şeyi yapıyorlarmış. İşte en önemli örneği. Üzerinde press yazmasa bile hiç bir asker "Vur" emri gelmeden sivil bir araca asla ateş açamaz. Savaşmanında bir adabı vardır. Değil mi?
Loading World's Best Magazine...
savas aninda emre gerek yoktur . kontrol noktasi yada sinir gecisi gibi bir yer ise orasi , haliyle basin yazisida yoksa sana dogru gelen arac herseyi icinde barindiriyor olabilir . uyari atesi felan acmamislar ama . serefsizlik baska bisi degil . umarim durumu ciddi olan gazetecimiz bir an once iyilesir.
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
valla o mermiler sunroof a falan patladı ya cama allah dedim gitti ...
Allah korudu ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Bu sabah hürriyette okudum gazetecilerden biri gözünü kaybetmiş cok ama cok üzüldüm beni en cok üzende biranönce işime dönmek istiyorum oraya tekrar gideceğim demesi oldu..
Bunlar tabiki üzücü şeyler yaşanmasa daha harika olurdu orda yararlanan bütün vatandaşlarımıza Allah azil şifasını versin ama olayın şu boyutuda ne arabada ne üstlerinde press yazmıyor ve sen bu şekilde iki tarafın ateşinin içine ortasına giriyorsun yanlış dua etsinler roket falan atmadılar.
Samsa
Helal olsun gercekten cok sgukkanlı o arabayı kullanan, lâ ilâhe ill'allâh seslerini duyunca acayip kötu oldumallah korumuş ya ,o tekme atanın....
www.honda-tech.com