Arkadaşlar selam.
CrystalConcept
böyle bişi buldum ama ne kadar doğru? sitede uygulayan yada bilen gören var mıdır bunu? adamlar 36 ay yazmış yahu? hemde jantlar için ? fiyatlarda baya pahalı üstelik?
Arkadaşlar selam.
CrystalConcept
böyle bişi buldum ama ne kadar doğru? sitede uygulayan yada bilen gören var mıdır bunu? adamlar 36 ay yazmış yahu? hemde jantlar için ? fiyatlarda baya pahalı üstelik?
doğru diye biliyorum hatta konularda var birtane yeni kasa tosbağa ya yapılmıştı DB detailink ti sanırsam 5 yıl korumalı
YamahA Xmax 250 ABS
Crystal Consept'in Ankara Bayisi benim. Ürünleri sık sık kullanıyorum. Ürünler Japonya üretimi çok başarılılar. Fiyatları yüksek ve uygulamaları biraz hassas. Merak ettiğiniz bişey olursa cevaplamaya çalışırım..
@01dz210 evet Yeni Beetle'a uygulama yapmıştık DBY Detailing olarak..
peki sorumu yinelemek gerekirse jantlarda özellikle bu süreyi buluyor mu ürün? yani 3 yıl kadar koruma söz konusu mu? yurtdışı birkaç forumda okuduğum kadarıyla adam 2 yıl olmuş süreli hala boncuklanma aktif diyor. fırça kullanmadan sadece su ile temizlik yapabiliyorum filan demiş.? tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Crystal Consept ürünlerini bende kullanıyorum arabamın boyalı yüzeyleri jantları ve trimleri kaplı doğru yıkamayla bana vadedilen süreyi sağlayacak gibi duruyor.
36 ay mümkündür, fakat sizde gereken özeni göstermelisiniz. Yani, cilalı şampuan kullanmayacaksınız, pH dengeli şampuan veya firmanın kendi üretimi olan şampuan varsa onu kullanmalısınız. Crystal Concept'in şampuanı da, nano öncesi temizlik ürünleri de var.
Nano öncesi uygulama prosedürlerine de harfiyen uymanız lazım. Herşeyden önemlisi, kapalı garajınız veya aracınızı 1-2 hafta süreyle park edebileceğiniz kapalı garaj yoksa nano ürünlere hiç bulaşmayın, emeğinize ve paranıza yazık olur. Bu ürünlerin kürleşme süresi klasik wax ve sealantlardan çok uzundur. Bazıları 1 hafta bazıları 2 hafta sonra kürleşir ve bu süre zarfında da kesinlikle aracınız yağmur yüzü bile görmemesi gerekir.
açık konuşmak gerekirse ben ilk okuduğumda hadi canım filan dedim. çünkü jant gibi bir alanda 36 ay çok güzel bir zaman. balata tozları kir pislik ne ararsanız var![]()
evet kürleşme süresi olarak dediğiniz doğru. 1 haafta gibi bir süre lazım. o da bizim ülke şartlarında kapalı garajı olmayanları kasacak bir durum.
Jantlar için 9H Wheel ürünü var. O ürün daha dayanıklı oluyor jantlarda. Uygulama linki aşağıda var inceleyebilirsiniz..
http://www.techturkey.com/forum/deta...plamaquot.html
Hakan hocamın dediği gibi kürleşme süresi uzun ürünler ancak Crystal Consept'de bunu şöyle aşmışlar, Premier uygulamasının üzerinden 4-12 saat geçtikten sonra Eclips ürününü uygulayarak kaplamayı su izleri vs. gibi durumlara karşı korumaya alıyor. Bu sebeple koruma uygulandıktan 24 saat sonra su temasında bir sıkıntı olmuyor.
Bülent abi, kesinlikle dolgu içeren ürün üzerine uygulanamıyor. Bu tarz Nano Tek. ürünler için en önemli şey yüzeyin mutlaka tüm kalıntılardan en iyi şekilde arındırılmış olması. Eğer yüzey yeterince temiz değilse kaplama ömrü ciddi oranda kısalıyor.
bu ürünleri almak isteyenler Ahmet abiden temin edebilir tr ye o getiriyor
mayCar Auto Detailing dükkanı Sanalpazar.com'da
Peki bu kürleşme süresi içerisinde aracı kapalı garajda bırakmadık ve açık hava koşulları ile temas gerçekleşti.
Koruma çöp mü oluyor yoksa süresi mi azalıyor?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)