Arkadaşlar son zamanlarda aracına meguairs, sonax ziebart vs.. gibi firmalarda uygulama yaptıran var mıdır? Ortalama iç dış olmak kaydıyla raic bedelleri ne kadardır? Ödenen fiyatları ögrenirsek genel bi fikir oluşur diye düşünüyorum...
Arkadaşlar son zamanlarda aracına meguairs, sonax ziebart vs.. gibi firmalarda uygulama yaptıran var mıdır? Ortalama iç dış olmak kaydıyla raic bedelleri ne kadardır? Ödenen fiyatları ögrenirsek genel bi fikir oluşur diye düşünüyorum...
Tango-1 never dies.
Sonaxta iç kuaför 360 tl.tavan,taban kapı yüzleri ve koltuklar temizleniyor.
meguairs, sonax ziebart tarzı yerlerden ziyade detailing yapan arkadaşlara da sormak lazım.
Belki onlar daha uyguna yapıyor olabilir.
Sadece bi fikir..![]()
500 lira civarında moruk markalı dükkanlar.
Ben yaparım ama Nano koruma anlamında bilgi ve tecrübem yok. Ha deseydinki arabayı sıkoç bıraytla yıkadık, çizik konusunda Nirvanaya ulaştık polisaj yapardım ama senin konu farklı![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Abi konuna ek olmak istiyorum
İzmir içi iç dıs temizlik hakkı ile yapan birileri var ise 2-3 müsteri banko yollucam ama referans olacagım kımse yok iç te özellikle![]()
kızıltoprak meguiarsta typer için iç-dış 450tl vermiştik sık gittiğimiz için o da
TT CTRCUF STILMS RC
Aslında tavan hariç iç aksamı temizleme bence çok kolay.Bahsedilen rakamlar eğer eliniz biraz yatkınsa oldukça gereksiz.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)