5.5 lt 577 hp 900Nm
![]()
Onden mazda,arkadan m6.Mutant cikarmis ortaya mercedes.
Evi satip arabanin icinde yasanilir gibi duruyor.
arka stoplar bir leşik olsa tek şeritte diyicemki arkadan birebir Lincoln Mark VIII
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
önden ve yandan güzel. arka tasarımı rezalet olmuş. içindeki o dashboard'u hiç konuşmayalım zaten. allah akıl fikir versin.
M. The most powerful letter in the world.
Mercedes'te Mekanik güzellik ve estetik yok oldu.. Modern fiat tempra'yı andırıyor dashboard.. Ayrıca gayet kaba.. Direksiyonda bir o kadar mükemmel görünüyor.. Tabi malzeme ve işçiliğe şüphe yok, lakin ayarı kaçırdı mercedes.. Z8'in de arkası hala bir tuhaf gelir bana.. Ön diyor kalk gidelim, arka diyor *ok yeme otur..
1.5dci dan sonra renaultdan laguna coupenın kıçıda almışlar heralde eşantiyon niyetineböyle bir araçta 3 oda 1 salon görünümde 2 tane ekran sportifliği almış götürmüş iki tane yuvarlak olucak orda
![]()
1881 - 193∞
Koy Atatürk Havalimanına uçsun.
müthiş olmuş![]()
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
mersonun şu iki koca ekranını hiç estetik bulmuyorum hadi s sınıfında kabul edilebilir ama spor özellikli bir araçta daha sportif bir tasarım olmalıydı
Beğendim![]()
göstergeler dışında iç kısım güzel. onları yuvarlak yapsalardı iyi olurdu. 2 tane tablet koymuşlar resmen
arkası önüne uyumlu olmamış .
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
içi kestirmeden 2 tane tableti koymuşlar yan yana basit pratik ilginç olmuş![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)