User Tag List

8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Dizel egzoz 1.9 Tdi Yardım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Dizel egzoz 1.9 Tdi Yardım

Abiler Sizin engin Bilginize İhtiyacım var aracım 1.9 Tdi 105 Hp Vw caddy Bu aracıma Vanalı egzoz takmayı Düşünüyorum Bu karara Şöyle Vardım Bi abimiz 1.7 Corsasına Takmış ve cok hoş ses cıkıyo Acaba bende yapsam olurmu ? Bi sıkıntı Olurmu aracım İçin Faydası Zararı Ne olur ?
    Düşünceleriniz Neler acaba Benimle Paylaşırsanız Cok sevinirim İlginiz İçin Teşekkürler
    Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene...

Runo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Barış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abiler Sizin engin Bilginize İhtiyacım var aracım 1.9 Tdi 105 Hp Vw caddy Bu aracıma Vanalı egzoz takmayı Düşünüyorum Bu karara Şöyle Vardım Bi abimiz 1.7 Corsasına Takmış ve cok hoş ses cıkıyo Acaba bende yapsam olurmu ? Bi sıkıntı Olurmu aracım İçin Faydası Zararı Ne olur ?
    Düşünceleriniz Neler acaba Benimle Paylaşırsanız Cok sevinirim İlginiz İçin Teşekkürler
    Dostum dizel arabaya egzoz ve güzel ses, ne bileyim hele ıslık gibi ötense aman diyim
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onu-RR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum dizel arabaya egzoz ve güzel ses, ne bileyim hele ıslık gibi ötense aman diyim
    yok abi magirus dolmuşların sesi gibi cıkıyo tok bi ses bi sıkıntı olurmu diye korkuyorum sadece bu

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben yaptıktan 1 hafta sonra söktüm hele gazlayınca kamyon gibi duvarlardan yankı yapıyor debriyaja basınca bov sesi var hafiften andırıyor
    oem borular kalsın katalizörü sök düz boru çektir onun yerine sona kadar gelsin öyle son susturucuyu sök bir dene ses hoşuna gidecek mi bi bak bakalım ardından olmazsa sanayi tip bi son susturucu taktırırsın ucuz olanlardan bi de öyle dene ama ben olsam yapmazdım
    bende şimdi sonda orj kazan var onun dışında hiç bişey rolantide pallerin sesini duyabiliyorum gazlayınca da güzel tatlı bi sesi var
    https://www.youtube.com/watch?v=qmMPC6zCy1M

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onur Fatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben yaptıktan 1 hafta sonra söktüm hele gazlayınca kamyon gibi duvarlardan yankı yapıyor debriyaja basınca bov sesi var hafiften andırıyor
    oem borular kalsın katalizörü sök düz boru çektir onun yerine sona kadar gelsin öyle son susturucuyu sök bir dene ses hoşuna gidecek mi bi bak bakalım ardından olmazsa sanayi tip bi son susturucu taktırırsın ucuz olanlardan bi de öyle dene ama ben olsam yapmazdım
    bende şimdi sonda orj kazan var onun dışında hiç bişey rolantide pallerin sesini duyabiliyorum gazlayınca da güzel tatlı bi sesi var

Ya Duz boru istemiyom biliyon pederi amac ac kapa olsun hem bide polisle ugraşmıyım anladın ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dizel arabada o egzosu goren polis ugrasmaz mi saniyosun dizelde sadece egzos takip guzel ses aliyim diye dusunme sakin bosa parani atma cope
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onur senin arabanın sesi oldukça tatminkar.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onur Fatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ses iyiymış buna yakın bı ses ben sonu soktugumde cıkıyodu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)