Arkadaşlar reklam gibi görünecek farkındayım umrumdada değil 1 kişi bile alkolsüz trafikte olsa bu bizler için mükemmel bir şey ..Hem kendi otomobilin ile istediğin yere git hemde iç evine otomobilinle dön
deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.
Bundan 6 ay önce böle bir hizmeti kulllanmam gerekti . Otomobilimi otoparkta bırakmak istemedim . Gideceğim mekanın valesine aracımı bıraktım ardından bolbol muhabbet keyif ve rakı sağolsun
Neticede bu şirketi aradım tabi aksam içeceğimin planını yaparken mantıklı biri olarak akşam alkol ile otomobil kullanmayacağım netti .
rezervasyonumu yaptırdım ve çıkış saatimi verdim .
Alovale gelip valedeki aracımın başındayken aradılar (geç kalmıştım 1 ila 15 dakika için 15 tl işlemekte ) para pul fiyat vs muhabbetini yapmıyorum adam dikildi kapıda
sizlere olanı anlatayım mekanın kapısından çıktım vale ve aracım karşımda arka sağ kapıyı açtı geçyim oturdum evime geldim . fiyatları ucuz değil ama uçukta değil. Alkol ile otomobil kullanmak 6 aydan başlayan ehliyet ve binlerce lira par ehliyettende öte bir insan intahar etse 10 promil alkol çıksa hapis cezası demek .
Siz değerli genç kardeşlerimden yaşıtım arkadaşlarımdan ve benden büyük abilerimden ricam alkollü otomobilin direksiyonuna geçmeyiniz . Alovale gayet keyifli gelen şöförler taksici kıvamında değil efendi arka sağ kapıyı açan şöför olduğunu bilen şöförler .
Kendi hayatınız ve başkalarının hayatı için lütfen ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMAYIN !!!
İçki içecek ve bunun tadını çıkartacak lükse sahipseniz kimsenin canını tehlikeye atmadan ve ehliyetinizi yok etmeyen yöntem budur .
İhtiyaç duyacaklar için :
Referasımız Buğra bey derseniz yardımcı olacaklardır .
0533 634 96 96