8888 8844 dns ıle baglanmadı ne pc ne telefon,uydu netı aradım dns otomatık alın gırıcektır dedı ve aynen oyle oldu farklı sunucuda aynı sorunu yasayan varmı ? yoksa dns lerıdemı engellıyorlar artık varmıdır boyle bısey?
8888 8844 dns ıle baglanmadı ne pc ne telefon,uydu netı aradım dns otomatık alın gırıcektır dedı ve aynen oyle oldu farklı sunucuda aynı sorunu yasayan varmı ? yoksa dns lerıdemı engellıyorlar artık varmıdır boyle bısey?
8.8.8.8 ve 8.8.4.4 olan Google DNS leri engellenmiştir. Twitter için yeni DNS 198.153.192.1 ve 198.153.194.1 şeklindedir.
aynn calışmıyor...
Google' ın public DNS' lerine erişim engellenmiş görünüyor.
Bu durumda yeni kullanacağınız DNS' lerin güvenilir olması çok önemli, mutlaka bilinir olmasına dikkat edin.
OpenDNS' i tavsiye ederim.
208.67.222.222
208.67.220.220
4.2.2.1
4.2.2.2 olarak değiştirdim bende an itibariyle girebildim nete.
Çok şükür youtube de hızlandı![]()
bunlarda ıkı gun sonra engellenecek muhtemel pc de sabıt bır program şart ,öneriler kullananlar yazarsa ındırelım dursun
Boyle giderse 25 marta!!! kadar yurtdisi cikislarinida kapatirlar sonrada hatlarda sikinti oldu tamir ediliyor derler veya artik o kadar piskinlerki kapattik ulan ne var da diyebilrler
Olmayan gotlerini kurtarmak icin herseyi yapacaklarindan cok eminiz..
yemin ediyorum gerizekalı bu adam bunca sene nasıl bu ülkeyi "yönetmeye çalışmış" anlamak mümkün değil...
sen daha ülkendeki SİBER güçleri yakalayamıyorsun yıllardır arkandan CANLI YAYINLARA BAĞLANARAK kafa yapıyorlar senle...
yakalayamazsın kiiii
diyorlar...
sen onları üstüne üstlük terör örgütü ilan ediyorsun...
daha orda başarı sağlayamamışsın, ülkenin bir çok kurumu hack lenmiş.
sen DNS yasaklıyorsun...
Allah'ım akıl ver ne olur...
teknoloji çağında olduğumuza uyandırsın birisi başımızdaki zaat-ı...
oy verenleri de GÖTÜ ile gülüyor artık farkında değil...
aslında bu 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 duvarlara spreyle yazmayıp bakk sen kapatsanda biz gireriz diyip her yerde paylaşmasaydık hala açık kalırdı.diğer bütün dns'leride kapatacaklar ben size söyleyim.
edit:bazı firmalar dns'lerinde 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 kullanıyordu şimdi sorun yaşamaya başlarlar.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
sabahın köründe şirketten aradılar firewall sorun yaşamasın diye google dns'i vermiştim aptallaşmış internet erişimi komple gitmiş neyseki otomatik modem'in dns'lerini aldırdım sorun çözüldü
şuan merkez ofis'de kendi pc'mde 4.2.2.3 ve 4.2.2.5 dns'lerini kullanıyorum sorun yok dün youtube çok yavaşdı bugün düzeldi.
Tek tek dns kapatarak bu işin önüne gecemez bunu anlamadılar bir türlü... Bursa da yerel bir firmada internet saglayacısıyız sabahtan beri telefonlar susmadı
4.2.2.4 ve 4.2.2.5 kullanıyorum. Aynı firmanın 4.2.2.6'ya kadar dns serverı olması lazımdı, daha az dolu olur diye ortalardan seçtim
Haa youtube hala yavaş o sanırım benden kaynaklı, ama google'a bazen girememe sorunumu çözdü
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)