Konu fotoğraf boyutu için Buğra abiden izinlidir. Mektupları okuyabılmenız ıcın buyuk boyut attım cepten giren arkdaşlardan şimdiden özür dilerim.
ETKİNLİK RESİMLERİ İÇİN LİNK ;
https://www.facebook.com/murat.seven...2093093&type=3
Arkadaşlar merhaba. Daha önce kimsesiz çocuklar için bir etkinlik düzenlemiştim arkadaşlarımında yardımıyla.
http://www.techturkey.com/forum/sohb...nlik-gunu.html
Şimdide Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Hematoloji,Onkoloji ve diğer bölümlerde yatmakta olan Lösemi (ALL) hastası kardeşlerimiz için bir etkinlik düzenlemek istiyoruz. Organizasyonu yapan, bu işleri sürekli yapmaya çalışan, 19 Mayıs Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr.Gökhan İNAT' tır.
bir örnek ;
Haber Gazetesi - Güncel : Lösemililere özel yılbaşı partisi
Biliyorsunuzki her hastalıkta olduğu gibi, lösemide de moralin en üst düzeyde olması gerekli. Bu kardeşlerimizin 23 nisanda güzel bir gün geçirmeleri için onlardan isteklerini mektup yazarak dile getirmelerini istedik.Bu mektuplardaki ürünleri alabilecek arkadaşlar varsa eğer ürünü alıp kargo yapıp gönderebilirler. Vakti zamanı olmayan arkadaşım varsa eğer ürünün piyasa fiyatını öğrenip bana ücretini yollarsa burdan ürünü alıp fişinin resmini çekip kendisine yollayabilirim.
internetten sipariş verecek arkadaşlar direk benim adresimi vererek tek kargo yapabilirler.
Mimar Sinan Mah. Adnan Menderes Bulvarı No:165 Atakum/Samsun
Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü. Murat SEVEN 05358521860
Mektuptan okuyaman arkadaşlar için liste şöyle :
1- Orjinal Galatasaray forması ve orijinal hummel eşofman takımı (s beden) galatasaray forması için CRUEL, eşofman takımı için Frid
2- 7 yaş grubu için uyku seti ve barybinin evi oyuncağı 997TT
3- Helikopter (oyuncak) ve Ben 10'lu nevresim takımı CRUEL
4- Orijinal Hummel eşofman takımı (L beden) ve adidas (orjinal) ayakkabı ( 37 numara ) 997TT
5- Konuşan bebek siteden bir uyemiz
6- Nevresim takımı Fenerbahçeli CRUEL
7- Araba desenli uyku seti S.Özcan
8- İstanbul desenli uyku seti CRUEL
9- Çiçekli veya kalpli uyku seti siteden bir uyemiz
10- Uzaktan kumandalı uçak myworld
11- Konuşan bebek doush
12- GS nevresim takımı MrtYILDIZ
13- Kumandalı araba caprio55
14- FB nevresim takımı 2 Adet emirhan28 ve Vlkn-Fb
15-Helikopter, eşofman takımı ve uyku seti Daghan cc
16- 23 numara ayakkabı ulu_cupra
Rabbim yaptığınız yardımları kabul etsin şimdiden.