x3 le yapacağımız bi deneme olcak 40 65 her türlü hizdan bassaz.sahibi açık ara geçerim diyor.siz büyüklerime bi danışıyim dedim. (Benim tahminim kafa bile cikartamaz da böyle demesi şaşırttı beni yaniliyomuyum acaba ? )
x3 le yapacağımız bi deneme olcak 40 65 her türlü hizdan bassaz.sahibi açık ara geçerim diyor.siz büyüklerime bi danışıyim dedim. (Benim tahminim kafa bile cikartamaz da böyle demesi şaşırttı beni yaniliyomuyum acaba ? )
E46 manuel değilse hiç denemeye bile gerek yok, manuelse de biraz giderlerkısaca x3 ezer
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
x3 geçer ama bir süre yanında gidersin senin arabayla.
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
e46 kasa 318 le zannetmiyorum x3 e tutunabılecegını x3 acık ara alır bencee 184 2.0d motor cok cok ıyı.
PPR Motorsport
Mapped by EcuTuned
Denemeyi bugün yapcazöğleden sonra falan.
ne tarafta saat kaçta yapacaksınız. eğer işten çıkabilirsem izlemeye gelirim. bilgileri pm atarsın.
Rs Racing Garage
yalnız x3 1800kg 3.18 1320 kg bayağı kilo farkıda var..+4 çeker
Rs Racing Garage
sen daha hafifsin o ağır
sen daha devir çevirmeye meyillisin o değil
onun motoru daha güçlü
bana da x3 geçecek gibi geliyor, ama sanki senin 3.18 yok artık dedirtecek gibi asılacak gibi de geliyor
bu arada irion arkadaşımızın 18i bildiğim kadarıyla çok temizmiş maşallah, ayrıca manuel.
18 biraz farklı giden bir araç, 6 silindir 20den gidiş olarak daha iyi
e46 318 ler 320 lerden daha mı iyi gidiyor . bunu ilk defa duydum peki bu durum e90 kasadada geçer limi ?![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)