Arkdaşlar bmw e34 beyaz alpina white aracıma pasta cila yapmayı düşüyorum bu konu hakkında pek bi bilgim yok hangi ürünleri kullanmam lazım uygulama yaparken nelere dikkat etmem gerekiyor yardımcı olcak arkdaşlara teşekürler şimdiden.
Arkdaşlar bmw e34 beyaz alpina white aracıma pasta cila yapmayı düşüyorum bu konu hakkında pek bi bilgim yok hangi ürünleri kullanmam lazım uygulama yaparken nelere dikkat etmem gerekiyor yardımcı olcak arkdaşlara teşekürler şimdiden.
makine kullanacak misin?
butcen ve beklentin nedir?
aracin orjinal boyasi mi bir de resim varsa boyanin durumu hakkinda
Built to fall....
Kılcal yuvarlak cizikler mevcut onların giderilmesi istiyorum makinam yok amotör bi çalışma olcak boya durumu gayet iyi aracın solma yakın fln yok
aynen öyle kardes
Aynı çiziklerden benim aracımdada vardı, malesef elle gitmesi zor olan çizikler..Önceden makine kullandıysanız detaylı bir pasta ve cila ile geçiyor..Ama makine kullanmadıysanız deneyiminiz yok ise çizikleri götüyürüyüm derken boyayı yakabilirsiniz..
al bi meguairs ultimate compound
üzerine de meguiars nxt wax at geç
miss gibi
sonra kaputtan gökyüzünü izle![]()
Peugeot 206 RC Feline -1.4 Hdi
makine ile yapamazsanız en basiti autoglym srp srp alın bide cila atın ustune cızıklerı kapamış olursunuz binevi![]()
O resim örnek olarak konulmuş bi resim
Araci kil ile temizleyip meg 105 ile hafif hafif cizikleri alabilirsiniz. Beyaz ne yapardaniz yapın wax i bol sürün![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)