abilerim ankarada ayrancıda oturuyorum en yakın ve ulasılması en kolay go kart pisti hangisidir yardımlarınız bekleniyor =)
abilerim ankarada ayrancıda oturuyorum en yakın ve ulasılması en kolay go kart pisti hangisidir yardımlarınız bekleniyor =)
Ulaşımı pek bilmem ama eylenmeye gidiyosan ya, gimat aries ya da hipodrum aries arenaye git. İki pist çok güzel ve çok zevkli. Yeterli düzlüğü ve virajları var. Bunların dışında birde bilkentte biliyorum, orda duran görevlilerden bazıları arabayı çalıştıramıyo. Pist çok küçük. Arabalar güzel değil.
Aries Arena Gimat
Erciyes İşyerleri Sitesi 2. Cadde No:2
Macunköy (GİMAT) / ANKARA
Tel:+90 312 397 81 89
Aries Arena Hipodrum
75. Yıl Hipodromu Fuar Alanı Batıkent - ANKARA
Tel:+90 312 249 50 99
www.ariesarena.com
![]()
Birde bilkentte 6dakikası 10 lira, arieslerde 10dakikası 10 lira.
Son olarak grup halinde yarışa gidecekseniz hipodrum 24 saat açık. Işaklarıda yeterli. Gece yarışması başka oluyor.
kız arkadasım 2 kuzenim ve ben gidecegiz =) araba yok altımızda sehir aracları imkanında gidecegizayrancıdayız hangisini önerirsiniz
aries kafam yattı hipodromdakiyle gimattakinin farkı nedir
Ulaşım konusunda bişey diyemiycem. Gimat 900m, hipodrum 1.100m. Onun dışında virajlar uzunluklar dönüşler illaki farklı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)