Meraba Audi A3 arabama 18 vossen koymak istiyorum daha gidip denemedim ancak genel görüsünüs için photshop üzerinde Audi A3 1.8 e vossen jant koyabilecek iyi bir photoshop kullanıcısı varsa bana yardım edebilirmi acaba ☺️
Meraba Audi A3 arabama 18 vossen koymak istiyorum daha gidip denemedim ancak genel görüsünüs için photshop üzerinde Audi A3 1.8 e vossen jant koyabilecek iyi bir photoshop kullanıcısı varsa bana yardım edebilirmi acaba ☺️
One Love S13 ❤️
R/C 180sx Drift Body Loading..
' 06 KMM 68 '
Müsait zamanımda yapabilirim.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
bunun için kolay indirilen kullanışlı bir shop programı var mı ki?
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Fotoğraf yollayın deneyip görelim
Basım güzel olmuşbende sadece jant koyup görmek istiyorum , program biraz arastırdım ama kullanmasını bilmek gerek ..
One Love S13 ❤️
' 06 KMM 68 '
Temsili resim koyuyorum arabam bu arabanın aynısı 1.8 ambiente suan hazırda yandan cekilmiş resmi bulamadım kusura bakmayın , bu arabaya 17 - 18 vossen koymak istiyorum ;
![]()
One Love S13 ❤️
' 06 KMM 68 '
Apple cihaz kullanıyosan jantmax ın uygulamasını indir ordan arabanın resmini çekip istediğin jantı montaj yapabiliyosun.
Uygulamayı indirdim ama actığı gibi atıyor uygulamadan klasik iphone sıkıntısı
One Love S13 ❤️
' 06 KMM 68 '
Audi S3 on Vossen Wheels - YouTube
Direk videolu şekilde var araç üstünde nasıl durduğunu görürsün
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)