Video icin Onur Başpınar'a teşekkur ederim. Kendısı 5 haftadır burada olmadıgı ıcın,yenı yuklıyebıldı Video yu.(Go pro da onun)
Bu ılk cıkısım GP ıle,eksıklerımı ve hatalarımı gordum,bır dahakıne bunları gıderıp cıkacagım. Hedefım 51 in sonları,bılıyorum zor ama hedef ıste![]()
Turun baslangıcında yıne benden oncekı Pilotun yıktıgı kukaları kaldırıyorum. Arka duzluktede kukalara carpmıslardı,durup onlarıda koydum yerıne.***** topraga cıkılması hosuma gıtmıyor zaman acısından.
İkinci turda best Time geldı,ılk turda Arka duzluk sonu sıkanda kacırıyorum ve cıkısda da sola cok gıdıyor,topraga tasıyorum,ıyı topluyor GP,53,X yapıyorum.
Ikıncı turda nerdeyse hatasız gıdıyorum.(S/F duzlugu sonu sıkana bıraz erken gırıyorum,pırellıde hızlanırken patınaj var,S/F e cıkarken tork steer oluyor). Zaman gelıyor. Bu turdan sonra malesef ılk şikandan sonra pıst dısına cıkıyorum.
Suan ıcın cadde aracları arasında onden cekıs rekoru. Emınım baska bır arkadasım dahada gelıstırıcektır rekoru...
Aracda olanlar Hava fıltre/Aem)-Yazılım(GForce)-Kat ıptalı(Custom),dıgerlerı STOK. Meth kapalı cunku ecu ayarı yoktu.
Her turlu fıkır alıs verısıne hazırım. Herkese kazasız belasız...
Bu rekorun Mini de olmasıda ayrıca gurur verici
Link;
https://docs.google.com/file/d/0Bw33...a0E/edit?pli=1
Edit:Vıdeonun basında baska forumun ısmı var,umarım sorun olmaz,reklam vs gıbı amacım yok. Zaten bunu eklemeyıde beceremem.Pıst gunu teması buydu.