03 04 05 model arası wrx düşünüyoruz aLırken nereLere dikkat etmeLiyiz , tavsiye eder misiniz ?
03 04 05 model arası wrx düşünüyoruz aLırken nereLere dikkat etmeLiyiz , tavsiye eder misiniz ?
wrx almamaya dıkkat etmelısınız bencedusuk model alın ama stı alın bence...
tünayın sözlerine katılıyorum. almışken STi alın.. bu konu hakkında Suby'ci arkadaşlar da aynı şeyleri söyleyecektir...
tunay dogru demis alabiliyorsaniz sti dusunun
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
ya ne kadar akıllı adamım ben yawherkes bana katılıyor:
allahın wrx cısı bıle katılıyor
![]()
öncelikle aracı ne amaç için alacaksiniz?ayırdığın bütçe nedir? bunları da bir yazsan ona göre tavsiyede bulunsak daha mantıklı olur..
Sti alın Wrx alıp yüklemekle uğraşmaktansa
Ama herkesin dediği gibi bütçe/amaç bunlarda önemli noktalar.
şu piyasada 3-5 fazla farkla güzel sti alınır fakat bana wrx de yeter![]()
2002 sti ler için pek iyi olmadını sölediler dorumudur ?
sti çok daha sportif bi araç wrx e göre. Çünkü, wrx i sürerken kendini çok rahat hissediyosun(tabi sti kullandıktan sonra) rahatlıyosun resmensti çok daha mantıklı olur ama illa model yüksek olsun istiyosan ve araç ile oynamıycam stock binicem diyorsan yüksek model wrxlerden 05model tercih etmeni tavsiye ederim.
Bütçeni de belirtirsen temiz araçları gösterebiliriz.![]()
waLLa bütçe 50 ciwari düşüoruz wrx performansli geldi fiyatda uygun cok araç düşündük ama tek kapi oLmucak ondan pek secenek kaLmiyor
50k ytl ise neden impreza? daha farklı 4 kapı performans makineleri mevcut...
leon cupra 2,0TFSİ 240 hp düşünürsen buda mantıklı bir araç....
ama illa subaru alacağim diorsan STİ dan şaşma...
STİ la wrx Normal kullanımda aynı yakıt ortalamasini tutturursunuz die tahmin ediyorum ama tabi yakıt yakması senin sağ ayağina bağlıdır..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)