selamlar, arada haftasonları gazlamak için hobi amaçlı karting aracı yapmayı/almayı düşünüyoruz. yedek parça temin edebilceğimiz neresi var ? özellikle şase lazım öncelikle![]()
selamlar, arada haftasonları gazlamak için hobi amaçlı karting aracı yapmayı/almayı düşünüyoruz. yedek parça temin edebilceğimiz neresi var ? özellikle şase lazım öncelikle![]()
Bende merak ediyorum, şaseyi kendiniz yapmak isterseniz internette şema ve ölçüler var, motoru çıkmacıdan 250cc civarı bir motor alıp uyarlarsanız canavar olurBizimde aklımızda böyle bir proje var yaz için, takipteyim
çoğu batmış kartingci var. ellerinde de sürüyle karting araçları var. onlardan alıp bence üzerinde oynama yapmak daha keyifli olur.
Bende Kıbrısta buldum, tony karting'in araçlarını. Kaç cc hatırlamıyorumda, sanırım ya 16 ya da 22hplik. Ama yedek parça işi korkuttu, konuyu takipdeyim.
Real Cars, Real Roads.
Cogunda honda gx200 cim biçme makinesi veya jeneratörde kullanılan tipte motor var. Yedek parcasi bu makinaların tamir edildiği sanayilerde bulunur bence.
motor sıkıntı değil, karaköyde istemediğimiz kadar cokkendim yapmayı en sona bırakıyorum. elimde imkan var fakat cok ince işler. ölçüler, geometrisi falan herşey kusursuz olmalı
onu da düşünüyorum
22 hp insan işi değilben de 16 falan düşünüyorum
yetersiz kaynak
motor işi kolay da şase lazım![]()
Bırakın pancar motorlu kart yapmayi 600 cc racing cakin zevk makinası olsun.
Benimde kafamdaki proje 600 luk
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık
POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)
kalı marka gx380(13 hp) lı gokart var elımde orjınalı koldan vıtesdı motorunu getırmedık ,gx380 takılcak frenle vs hersey ustunde 1800 tl bursda aracılgılenırsen resım cekıp yollatırım
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
kaynak yeterli sen aramasini bilmiyorsun , bu adama ulas sana ne lazimsa temin edecektir .
Arama Sonucu - sahibinden.com
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Go kart garajimiz var istersen elimizden geldigince parca temin edip yardimci olabiliriz
--34 BBY 36 Evolution VIII--
Rally Art Mr Edition EVO IX
Geçen sene açılmış böyle bi konu var ;
http://www.techturkey.com/forum/sohb...or-secimi.html
Şu an ben de üniverstede bitirme projesi olarak gokart yapacağım. Çok zor bir iş değil yalnız dışarıdan göründüğü kadar kolay da değil. Amortisör sistemi kullanılmadığı için viraj kabiliyeti, darbeleri emme becerisi gibi parametreler çok büyük ölçüde şasiyle alakalı olduğundan dolayı en azından kalitesini ispatlamış bir markanın şasisini almak çok daha faydalı olacaktır. Onun haricinde motor, fren sistemi, lastik gibi unsurlar tamamen sizin maddiyat ve keyfinize kalmış ürünler olacaktır.
Bununla birlikte M PROJECT Mustafa Abi'nin paylaştığı linkteki satıcıyı tanıyorum. Yıllardır bu işin içinde, Türkiye Karting şampiyonasında yarışan ve ankarada pist işleten insanlardır, ürünlerinin de argesi yeterince yapılmış ve sorunsuzdur.
Hazır konusu da açılmışken bitirme proje konum olan tasarımı ve imalatı bana ait olacak açık şasi pist gokartı ile ilgili elinizde olan bütün envanterleri p.m olarak gönderebilirsiniz sevinirim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)