Arkadaşlar tramer kaydında görünen her hasar bedeli sadece o aracın hasarımıdır yoksa karıştığı kazada karşı taraf için bu aracın sigortasının ödediği hasar bedelide bır aracın tramer kaydında cıkarmı ?
Arkadaşlar tramer kaydında görünen her hasar bedeli sadece o aracın hasarımıdır yoksa karıştığı kazada karşı taraf için bu aracın sigortasının ödediği hasar bedelide bır aracın tramer kaydında cıkarmı ?
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
Hoş konu ile alakası yok "konu sahibinden de özür dilerim", ama sigorta ile alakalı kişiler bakıyor olabilir diye soruyorum, Güneş sigorta'da çalışan yada tanıdığı olan var mı?
Benim kaskonun bana ödediği rakam 1950 TL. Trammer'de 10 bin TL yazıyor. Suç sizdeyse karşıdaki araçların hasarı da yazıyor.
[QUOTE=GKD;7402906]şase sorgulaması nasıl oluyor tramerde[/QUO
en basa hasar s yazıp sase no yazıp 5664 e gonderın en dogru bılgıler saseden cıkıyo...
Bende bu sabah araç aldım, tramer kaydına plaka ile baktığım zaman 1 adet hasar kaydı gözüküyor km gözükmüyor. Şase no ile mesaj atıyorum 5664'e gelen giden yok ne kaza ne km. İlgilenecek yardım edebilecek olan varsa pmden atayım şase noyu
en garantisi şase no sorgulamadır.geçen yıl yaptığmz sorgulamada plakadan bişey çıkmadı şaseden sorguladığımızda araç çekme belgeli çıktı .hsr s yazıp aralarda 1 boşluk bırakarak şase no yazıp 5664e msj atmanz yeterli bilginize
karsı tarafın hasarı karsıya kendı aracınızdakı hasar aracınıza hasar olarak yazılır ama o ıslerdede cok dumen donuyo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)