Bi komşumuz kızı için araç aramaktadır. Sizce 14.000'e kadar hangi araçları seçenek olarak sunabilirim? Unutmadan kızın ilk aracı olucak. Kullandığında sorun çıkartmasın yeterBuna göre önerilerinze açığız
Bi komşumuz kızı için araç aramaktadır. Sizce 14.000'e kadar hangi araçları seçenek olarak sunabilirim? Unutmadan kızın ilk aracı olucak. Kullandığında sorun çıkartmasın yeterBuna göre önerilerinze açığız
Getz olabilir
Sizi gülümsetebilen insanların peşine takılın çünkü sadece bir gülümseme karanlık bir günü aydınlatabilir.
97-99 arası temiz polo bulunursa alınabilir . İstenilen fiyat aralığında diye biliyorum . Hem bayan için de uygun bi araç
Instagram: mehmetbatuhansari
" Racing is an art. But racing with passion, that is high art. "
chevrolet spark bakın 2010 kasa
yol bilgisayarı - klima - 4 disk abs - airbag gibi donanımları mevcut kasko da yapılabilir.
internette fiyatları yüksek gözüksede elinizdekini teklif edin derim.
2. eli biraz yavaş araba ama alınıp binilecek bir model.
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
Bütçesi, görüntüsü ve kullanım kolaylığı düşünüldüğünde;
Kia Picanto 1.1 EX
İmzamdaki linkten incelemesini okuyabilirsiniz...
91-98 corolla yolda bırakmaz asla komşun acemi değilse üstüne 1-1.5 daha koyulup Xei ve XLi alına bilir
Sorun cikarmiycak tek arac honda 1.4 is bir arkadasimda var cok temiz 14-15 arasi istiyordu ilgilenirseniz mesaj atarsiniz yardimci olurum.
206 1.4 hdİ fever
Lütfen merceksiz farlarına zenon ampulu veya yüksek kelvinli ampul takıp karşısındakini ve önündekini rahatsız eden AMPULlerden olmayalım.
hanıma bende bu butcelerde arıyordum kia picanto dizel aldım.o bütçeye dizeli yetmıyor ama benzınlı olabılır.kullanmayı onda ogrendı cok sevdı ve cok rahat kullanıyor.
baska secenek olarakta cilo 00-01 rxt oneririm sorunsuz ve donanımlıdır.
TeKS@S
corsa 1.7
citröen c2
getz
micra
picanto
206 hdi
palio 1.2
civic eg
renault clio
palio 1.3 multijet
Uno - tipo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)