Havalarin ısınmasını bahane ederek chopstick kankamla iyi kötü ufak bir çekim yaptik
Buyrun Fotolar![]()
Havalarin ısınmasını bahane ederek chopstick kankamla iyi kötü ufak bir çekim yaptik
Buyrun Fotolar![]()
Konu Berkayy tarafından (07-10-2017 Saat 13:00 ) değiştirilmiştir.
15' F30 M pack
13' İbiza Cupra
Kazasız belasız..![]()
Maşallah çok güzelmiş aracın..Çok temize benziyor.. 3.Golf ümü sattım 4. sünü alıcam inşallah..
Bendede Golf Goal vardı..Baya baya temizdi..Seninkide çok temize benziyor..
Bence bırak böyle kalsın..Her şeyiyle stock kalsın...Ayrıca ne zaman satmaya niyetin olursa o zaman ben alırım.. Ö.M atman yeterli..
Buda eski aracım...Km si herşeyi anlatıyor
![]()
Çok teşekkür ederimsizin aracınızda baya temizmiş. Bende hastayım titizlik konusunda 2 gunde bir yikatirim elimin altinda hep bir bezim olur. Deli diyorlar bana. çok araştirdim çok baktim sonunda gönlüme göre bi araç bulabildim allaha şükür. Orjinalliğini bozmadan ufak tefek eklemeler yaptim yaparsam coilover ve oem bi xenon yaptiricam. Pek satmayi düşünmüyorum ama eğer niyetim olursa haber veririm gözümden bile sakındığim arabami iyi birisine satmak isterim
![]()
15' F30 M pack
13' İbiza Cupra
bendede KW 3.5 yay vardı..Çok güzel yol tutuyordu..Normale göre sert olmuştu ama duruşu, yol tutması harikaydı..Coilover al bencede..konfordan ödün verme..anlaşılan sen bu aracı uzun seneler kullanıcan.coilover tak geç...tekrardan kazasız belasız..Nazar değmesin aracına.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)