Corsa serüvenim 06 BN 123 ile başladı, forumdan Keskinli Ali abi ilanı olmamasına rağmen aracıma müşteri oldu ve araç halen kendisinde.
Serüven devam ederken bu sefer farklı motor seçeneği ile 06 GLL 37 plakalı 'Aruba Blue' 1.4 comfort sahibi oldum. Kendisi VOL.II olsa da konu açmaya fırsat kalmadan ilan olmamasına rağmen aklımda hiç satmak yokken forumdan CGR328 nickli Çağrı kardeşim aracı istedi. Aramızdaki ticaretten öte dostluk muhabbetine dayanarak şu an aracın sahibi
![]()
VOL. III için derin arayış içerisindeydim, birçok araca niyetlendim inceledim fakat hiçbiri istediğim gibi değildi. En son gözümü ev arkadaşım olan oğuzk kardeşimin aracına diktimAramızda herhangi bir şekilde senin-benim muhabbetim olmamasına Oğuz kardeşimin gönlümü çeldim ve aracı aldım.
Araç 2013 8. aya kadar ilk sahibindeydi. Aldığımız amca devamlı kapalıda garajda durduğunu söylüyordu, araç kendisinin dediği gibi nokta kusursuz boyasız çıktıSonradan çevirme vanlardan değil direk bayinin açtığı paket araçlardandı ve amca da araca herhangi bir ekleme yapmamış. İlk aldığımızda araç aşağıdaki şekildeydi..
Daha sonra stock binmek ruhumuza aykırı geldiği için araca orjinale sadık kalarak özünde dokunuşlar yapmalıydık.. Ve bu şekilde aşağıdaki ekstra listesi ortaya çıktı;
Orjinal GM plastik GSI yan marşpiyeller
Orjinal GM plastik GSI ön-arka çamurluk dodikleri
Bagaj üstü spoiler
D2S Bi-xenon mercekli farlar
Amerikan park
Yazılım
Coilover kit
GSI ön tampon ızgarası
Sis farları
GSI siyah stop takımı
SRI arka tampon paçalıkları
Astra H makyajlı ön tampon lipi
Orjinal Astra H 16 inç jant takımı
Dunlop 195/45/16 lastik takımı
Pioneer 9650 teyp
Alpine compenant takımı
Navigasyon sistemi (Orjinal Opel navigasyon kep)
Düz boru egzoz
Kırmızı dikişli alkantra vites ve el freni körükleri
Ön cam dahil film
...
Görsel olarak aklımdaki son nokta orjinal SRI jant takımı.. Bu kadar yazı yeter, malın kendisini görelimBuyrun..
-1-
-2-
-3-
-4-
-5-
-6-
-7-
-8-
-9-
-10-
-11-
-12-