Araç hakkında bilgisi olan varmıdır ?
alfa 147 Q2
Araç hakkında bilgisi olan varmıdır ?
alfa 147 Q2
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
Neyini öğrenmek istersiniz yardımcı olayım ?
1.9 dizel, 150hp..
Astra, Vectra, Saab, Fiat vb araçlarda kullanılan tanıdık 1.9 cdti, jtdm gibi isimleri olan araç..
titanium nickli üyede aynı motorlu büyük turbolu Astra GTC var mesela, potansiyeli hakkında bilgi verebilir.
Q2 ibaresi ise kilitli diferansiyelinden ötürü gelir, keyifli bir arabadır donanımı ve yol tutuşu ile özellikle.
Daha başka bilmek istediğiniz?
Ben de aracın geçmişini yazayım
Araç şuan 2. sahibinde, 90 binde aldı aracı. 110binde araç ağır bakıma girdi ; yağ, yağ filtresi, hava filtresi, triger, baskı balata, teker bilyaları, devirdaim, v kayış bilyası, kızdırma bujileri, direksiyon hidroliği değişti.
Araçta bose müzik sistemi, deri koltuk, sunroof vs var. Diferansiyeli mekanik kilitli, Giulietta ve Mitolardaki gibi elektronik değil, bildiğimiz kilit var.
İlk sahibinin önden kazası var, yetkili serviste yapıldığı için en ufak parçalara milyarlar yazılmış yüksek bir hasar kaydı çıkıyor, tam tutarını bilmiyorum. Yürüyeninde, şasisinde oynama yok, şimdiki sahibi sorunsuz bir şekilde biniyor. Bir de arka çamurluktan dokunmuşlar, bel altı boyalı araç o yüzden. Şuan da garajda bir aracın sürtmesinden dolayı çok küçük bir yerde boya kalkmış.
Yakıt olarak devirli kullanımda şehir içinde 9 litre civarı yakıyor, sakin kullanımda 6.5-7 civarı yakıyor.
Zaten keyifli bir araç, ufak tefek oynamalarla ( dpf iptali, yazılım vs ) çok daha keyifli olabilir.
Vergi sistemi daha adil olsa ben talip olucam sunrooflulardan birine de..
Bunun donanım da iyiymiş, bose cezbetti![]()
Araç sahibiyle görüştük saolsun neyi varsa söledi liste gönderdi serviste yapılan işlemleri. Ön kaput sağ çamurluk sol camurluk ön tampon başta olmak üzere ön tarafta baya bi değişen parça var bize uymadı almadık.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
Arkadaşlar merhaba,
Aracın sahibi benim. İsteyenler gelip görebilir, aracın yürüyeninde veya şasiye/motora inen bir kazası olmamış. Ben kazasını bilerek aldım zaten ilk sahibi de anlattı nasıl olduğunu. 6 ay Ankara'da kullandıktan sonra İstanbul'a geçtim. Hem Ankara'da hem İstanbul'da gittiğim servisler eminim araca kefil olabilirler. İsteyenlerle test sürüşü de yapabiliriz, virajlarda mest olacağınıza eminim.
İyi forumlar herkese,
Mükemmel araç. O kadar adam da şaside sıkıntı olmadığını söylüyor. Diferansiyeli ve motorunda mekanik bir arıza yoksa zevk verir. Bayağıdır araştırıyorum ben de ama hiç denk gelmedi, şimdi var param yok![]()
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Arkadaşlar tekrar selam, sitede koymayı unutmuşum ama araçta sunroof da var. Motor veya diferansiyelinde hiç bir şekilde mekanik arıza yok, ben aracı alıp kontrole götürdüğümde servis epey inceledi, trigerine bile baktı ve değiştirmesen de olur, baya düzgün bir araç almışsın yorumlarında bulunmuştu. Zaten sürüşüyle de belli ediyor kendisi.
İyi forumlar,
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)