merhabalar ıstanbul dısından halam gelıcegı ıcın ıstanbulda konaklama yapıcak ve bana gunluk ev gerekıyor temız guvenılır uygun fıyatlı tanıdıgı fln olan varmı aramızda?
merhabalar ıstanbul dısından halam gelıcegı ıcın ıstanbulda konaklama yapıcak ve bana gunluk ev gerekıyor temız guvenılır uygun fıyatlı tanıdıgı fln olan varmı aramızda?
ataşehir de günlük kiralık işi yapan bir müşterim var, çevre ilçelerde de daireleri vardır. görüşebilirsin, gayet düzgün ve kaliteli bir insandır, alavere dalavereyle işi olmaz kendisinin.
Ataşehir Günlük Kiralık Daire - 0 533 713 86 07
Web tasarım ve SEO çalışmaları yapılır, Anzer balı bulunur.
Fiyat aralığı nedir ? Ayrıca hangi bölgede istiyorsunuz ?
yanı soyle beylıkduzu taraflarında olmalı kendısının o tarafta arkadaslar var sosyal ortamı var bende yanında olucam halıyle max 80 90 tl fıyat aralıgında daha uygun fıyatada olursa cok ıyı olur esyalı olması gerekıyor tabıkıde![]()
herkesin özel hayatı da, senin kullandığın yatak odası milletin özel hayatı, pis olabilir . Demek istemiş arakdaş![]()
Dumankaya İkon da 1+0 mevcut arkadaşım TEMİZ
ilgilenirsen özelden yazarsın
Haddinden fazla değer, gevşeği kral eder
34 GE 5563 - BlackGetz
34 KA 0667 - matKAp VTI
41 KK 495 -- KKing VTI
34 TS 8034 -Red King CORSA 1.7 DTI+
ogretmen evınde kal 50 tl bahcelıevler cok kaldım temız yer
www.honda-tech.com
________
Dr.Ecu
telefonunu pmlersenız sevınırım
dumankaya nerde kalıyor ev buyuk olması onemlı degıl
telefon yada herhangı bırsey pmlersenız sevınrıım
lutfen saygılı olalım herkezın aklı farklı dusunebılır ama halam amerıkadan gelıyor dedeme guzel bır suprız ıcın bır gun onceden kalıcak yada gununu gecırıcek bıryer bakıyorum lutfen saygılı olalım!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)