VG Typer'ı Sattıktan Sonra Sonra Audi A3 Alarak Baya Bi YavaşlamıştımYavaş Yavaş Nereye Kadar Dedim Reşatatatata'nın Hakkını Vermem Lazımdı
Satıp Eskidende İçimde Çağların Yüzünden Ukte Kalan CZT Hevesim Vardı
![]()
3-5 CZT ye Baktım Alıp Biraz Oynarım Yazılım Vs Diye Düşünürken İsmail Kardeşimin CZT sine Baktım Ve Aldım...
Çorludan Yola Çıktım 50 Km Gelmeden Blok Kol Çıkardı O An Noldu Nasıl Oldugunu Bile Anlayamadım Buna Şanssızlıkmı Diyelim Kısmetmi Bilmiyorum Ama Bu Saatten Sonra Herşeyde Bir Hayır Var Demek Daha Mantıklı...
Motor Kırıldıktan Sonra Blok Kullanılamaz Bir Haldeydi Ne Yapalım Ne Edelim Derken Faturalı Komple Turbosu Bile Üstünde Hiç Açılmamış OEM Motor Alıp Koydum Biraz Fazla Para Verdim Ama Faturalı Olduğu İçin Ruhsata İşletmem Kolay Olucaktı Birde Komple Alıp Taktıgım İçin Motoru Toplama İşçiliği Vs Vermiycek Olmam Beni Cezbetti Alıp Direk Taktık Motoru Motoru Takarkende En Güzel Şekilde Hallettik Triger Contaları Vs Bir Çok Eski Parcayıda Yeniledik Neyseki Cok Beklemedim Bu Süre Zarfında Bana Yardımcı Olan Arkadaşlarıma Birkay, İsmail Ve Ertuğrul Kardeşime Cok Teşekkür Ederim Çorluda Servisteki Arkadaşlarada Ayrıca Teşekkür Ederim...
Neyse İstanbul'a Getirdik Aracı Maf Case'i Büyüttüm Egsoz Sistemini Düzelttim Aks Keçesi Corluda Bulamamıstık Onu Aldım Lip Aldım Taktım Coiloverları Düzelttim İç Dış Detaylı Temizlik Kıvır Zıvır Bi Cok İşi Hallettikten Sonra Doğru Dr.Ecu'nun Yolunu Tuttuk Özgün Yazılımını Yaptı Şu An Biniyorum Sıkıntısız İstediğim Gibi Oldu
Kısacası Başım Ağrıdı Biraz Baya Sıkıntılar Çektim Ama Sonunda İstediğim Gibi Oldu Yakın Zamanda Cutout Yaptırıp Ecufast'a Tekrar Gideceğim Araç İçin Düşündüğüm Şu An Cıkma Bi Kaput Bulup Evo Kaputu Tarzı Bi Uygulama İle Wastegate'yi Kaputtan Çıkarmak Var Bakalm Zamanla![]()
----Aracımdaki Parça Listesi
-TD04 Turbo ( GC8 )
-STİ Enjektör
-Mishimoto İntercooler
-Ralliart Manifold
-38mm Tial Wastegate
-Sard Benzin Regülatörü
-Aeromotive 340LPH Benzin Pompası
-AEM Wideband
-AEM Truboost
-Apexi Yağ Basınç
-Apexi Boost Saati
-Defi EGT
-Custom Coilover
-Ralliart Vites Topuzu ve Körüğü
Ve Aklıma Gelmeyen Birçok Parca
Aracımın Fotoğraflarını Geç Çektim Ama Terzi Kendi Söküğünü Geç DiktiAracı Kullananda Has Kardeşim Çağlar Coşkun Hep Onun Yüzünden Hep
![]()
İçinizdende Olsa Bi Maşallahı Esirgemeyin Teşekkürler![]()
![]()