Herkese merhaba,
Geçen sene Aralık ayında GC8'imi hayırlı bi iş niyetiyle sevdiğim bi kardeşime verdikten sonra daha araba almam diye düşünüyodum, taa ki Fıstığı görene kadar, diğer adıyla Little Big Frog ..
Bi çok kişi arabayı tanıyo, ama tabii ki eski halini
Tuncay abiden aldıktan sonra araba üzerinde elimden geldiğince zevkimi yansıttım, ama tabi öncesinde yaptığımız ilk iş ön ve arka tamponun boyanmasıydı, daha sonra otoparka gelip her yerini söktüm, bütün döşemelerini, bütün plastik aksamını elden geçirdim, tozunu toprağını elimden geldiğince özel losyonlarla temizledim ..
Fıstığı aldığımızda; (Kenarlardaki ovalimsi siyah çarçeve telefonun kılıfından kaynaklı, efekt değil..)
Daha sonra Reşatatatata kankamın tavsiyesiyle tamponlar için Bülent Usta'ya gittik ..
Tamponlarımız takıldı, farlarımız ayarlandı, lipimizi takmadık şimdilik .. Ufak ufak bişeylere benzemeye başladık
Orijinal plakalığı bilerek taktım, nedense daha hoş durduğunu düşünüyorum ve o sebepten H amblemi takmadım ön tarafa ..
Şunu da belirtmeliyim, arabayı ilk aldığımda bu kadar çok çabuk bağlanacağım aklıma gelmezdi .. Çok kısa sürede kendisine aşık etti beni ..
Bi abimin otoparkına geldik, iki arabalık yarı kapalı alanını benimle paylaştı, sıra iç kısmın komple sökülmesi ve temizlenmesine geldi .. İlk başta sadece koltukları söküp altını temizlicektim, ama söktükçe sökesim geldi ..
İç kısımlar söküldü gördüğünüz gibi, görülmeyen yanı da var tabi, sonra arabayı o ara yağmur yağması sebebiyle su testi için dışarı çıkardım, basınçlı suyla denedim damla sızmadı, herkes basınçlı suyla almıyo yağmura bırak dedi, denemek için çıkarttım 4 gün kadar yağmur altında kaldı, o arada hiç ellemedim, hiç bi yerini açıp kapatmadım, arabayı toplamak için açtığımda sonuç mükemmeldi, elimi arabanın içinde tavanın 4 tarafına gezdirdim, damla yoktu ..
Yağmurdaki halimiz ..
Toplanıyoruz ..
Gece başladık, Mustafa kankam ile birlikte sabaha kadar her parçayı birlikte yerine taktık .. Teşekkürlerimi sunuyorum kendisine ..
Toplandıktan sonra iç kısım ..
Sabahın saat 5'inde nazar boncuğu bulup getiren Mustafa kankama ne kadar teşekkür etsem azdır ..