Aruba Blue 2001 1.4 comfort eksikleri tamamlanınca detaylı paylaşcam şimdilik bu kadar
![]()
Aruba Blue 2001 1.4 comfort eksikleri tamamlanınca detaylı paylaşcam şimdilik bu kadar
![]()
Renk çok güzel, beyaz yerine koyu renkli jantlar daha güzel olurdu gibi geliyor bana, maşallah kazasız belasız.
maşallah kazasız belasız duruşu ve görüntüsü 10 numara
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
lip değişilse birde önden 2 cm kadar düşsse ki tercih meselesi tam kıvamında olur , jantlar tam oturmuş güzel duruyor kazasız belasız
Jantlar gun metal olsaydı ve biraz daha basılsaydı sanki daha iyi olurdu. ama bu haliyle bile güzel yani. Allah kaza bela vermesin
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Maşallah araca Allah kaza bela göstermesin![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
masallah güzel araç
fuzuli'ye sormuşlar; "sevmek mi daha güzel, sevilmek mi".. "sevişmiyorsan ikisi de fuzuli" demiş.![]()
herkeze iyi dilekleri için teşekkür ederim
bu lip esnek olduğu için çok memnunum şimdilik durcak basma konusuna gelirsekte coilover var zaten istediğimiz zaman basabiliyorum kütahyada yaptığımız iş dolayısıyla gittiğimiz yollar engebeli bu şekilde bile zaman zaman ön lip sürtüyo biraz daha basarsak sıkıntı çıkar şimdilik bu yükseklikte ideal benim için , gönül isterdiki önler yerlerde olsun ama daha sonra inşallah...
gun metali yakıştırmıyorum bu renge yinede güzel yorumlarınız için teşekkür ederim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)