Arabaya aksesuar olarak kendimce yapabilceklerimin kafamda olanların tamamını yaptım şimdi bi güzel içide temizlensin istiyorum bunun için izmirde en uygun fiyatlı iç detaylı temizlik yapabilecek yer önerileriniz varsa yardımcı olur musunuz.?
Arabaya aksesuar olarak kendimce yapabilceklerimin kafamda olanların tamamını yaptım şimdi bi güzel içide temizlensin istiyorum bunun için izmirde en uygun fiyatlı iç detaylı temizlik yapabilecek yer önerileriniz varsa yardımcı olur musunuz.?
ALLAH VAR GAM YOK..
iyi de neden PM?
açıkça yazılsa da herkes faydalansa olmuyor mu?
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
2. sanayıde bankalara gelmeden son sokagın ıcınde French Garaj var tavsıye ederım. ıscılık guzel fıyat uygun. Sinan yönlendırdı dersenız fıyatta yardımcı olurlar
E30 M50 TURBO & F30 320i ED
Bende yaptırıcam fiyat nedir ortalama kapı döşemeleri ve koltuklar yapılacak lekeler var
forumdan JumboAli nin oto yıkaması vardı
http://www.techturkey.com/forum/deta...-car-care.html
Aynen, kendi yapmış olduğu özel garajda, araç ile bire bir ilgilenip, en kaliteli ürünlerle güzel bir işçilik yapan Detailing Point'i (Batuhan'ı) şiddetle tavsiye ederim..
Bu da geçtiğimiz haftalarda gidip Detailing Point'te yaptığımız ufak bir detay sonrası açılmış olan konu ..
Detailing Point, Golf MK6 Kısa Detay
Aracın durumunu görerek yüz yüze fiyatı konuşarak anlaşmak bana mantıklı geldiğinden p.m attım ve benzer şeyler yazdım.Gizli saklı bir durum yok.
Kullandığım ürünleri sürekli yenilerim.
Çalışmalarımdan bir kaç fotoğraf ekliyorum,
Siteye üye Kaan arkadaşımın aracının detaylı iç temizliği; (Bravo HGT Turbo)
Taban da yer alan motor yağı lekesi,
Bagaj,
Ocak ayında satın aldığım kendi aracımdan bir kaç foto,
Alf steam force ile uygulamam,
Motor temizliği,
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)