yakıt tüketimi hakkında bilgiisi olan varmı acaba ?
motorun kronik arızası vs varmıdır ?
takasta cezbedici bir teklif aldım değerlendirmeyi düşünüyorum
yakıt tüketimi hakkında bilgiisi olan varmı acaba ?
motorun kronik arızası vs varmıdır ?
takasta cezbedici bir teklif aldım değerlendirmeyi düşünüyorum
- K -
________
Dr.Ecu
Motormu alıyorsun ?
Touareg se süspansiyon ve bikaç donanımının kroniği var. Alınırken bakılması gereken noktalar var.
Pheaton daha problemsiz..
Motor aşırı kurum bağlar. Kurum seviyesi kontrol edilmelidir. Pompaların püskürtme düzenlerini kontrol ettir derim. 10 taneler bakımı bile 3-5 bin tutuyor.
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
ekonomi bekleme bence o motordan1 tl yakabilir tr sartlarinda :-)
phaetongeldi takasta mehmet motor tabi ki almıyorum fakat aynı grup oldugu için böyle açtım konuyu..
phaeton da neden daha problemsiz ?= guncellenen bişeymi var mesela ?
bakım masrafı o kadar sorun değil(tr buraya göre pahalı) olduğu için diyorum..
ş.içi yazılımlı hali 13-14lt geçermi geçmezmi asıl öğrenmek istediim bu aslına bakılırsa..
- K -
________
Dr.Ecu
Benım yaptıgım bı tane vardı v10 tdi tune halı mumkun degıl gecmez 13-14 cıvarını..
DynoDynamics in Ecutuned
eyüp bahsettiğimiz trafik köprü trafiği vs tam trafuckte kalmak dimi ?
onun harici 8-9lt yaksın kaafi![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Nerdesinki sen ?
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Phaeton basli basina satmasi inanilmaz zor bi araba
5.0 motor cok guzel 900den fazla torku var zf sanziman tas gibi
Ama tuketim bizde 4 yil once varken yanlis hatirlamiyorsam 15-17 arasiydi
O sinifdaki bi araba icin az ama dizele cok fazla
Arabanin bi cok parca bentley ama dedigim gibi satis inanilmaz zor
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...59572965/detay
Yanlış anlamazsanız araçtan bahsetmemişsiniz ama umarım bahsettiğiniz phaeton bu değildir![]()
ben ydısındayım bosna hersekte.
türkiyeden almıyorm arabayı kısacası
işte 15-17 arası tüketim trafiğe girince yazılımla 13-14 olsun kaafi
yazılımsız c220 dizel trafiğe girince 10-11lt yakıyo zaten..
derdimi anlatabildim mi bilmiyorum yoksa karşık kullanım 10lt yaksın göbek atarım..
- K -
________
Dr.Ecu
phaeton 5.0 tdi v10 4motion - Volkswagen - Automobili - Vozila Ilid
kısaca koysana olmmal bu
1881 - 193∞
Pardon o zaman bu araç eskiden bi abimdeydi yakıtını sorduğumda 14 litre civarı demişti şehir içi ama bir istanbul gibi trafik için değil günlük iş için geziyodu o sattıktan sonra araç servisin bir numaralı müşterisi oldu ne zaman gitsem bi tarafı sökük görüyodum çok masraf çıkardı diye duymuştum
vallahi bizim burda arabalar tertemiz yav türkiyede 150bindeki araba yorgunlugu bizim burda 350bindeki araçlarda yok o yüzden kronik sorun harici diğer problemlerle açıkcası ilgilenmiyorum.
tenk yu berkan
- K -
________
Dr.Ecu
MAzot kaliteniz nasıl..
Dayım Sarajevo Uni öğretim görevlisi, yakıt kalitesinden yakınıyordu bi ara sanki.
Phaeton üretim işçilik ve mühendislik kalitesi çok yüksek, seni üzeceğini düşünmüyorum..
EGR yi kapatırsan kurum oluşumu durur.. Zaman içerisinde de yavaş yavaş kaybolur..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)