User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
28 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: E200 W124 bilgi sahibi arkadaşlar içeri lütfen :)

Cupra_R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

E200 W124 bilgi sahibi arkadaşlar içeri lütfen :)

yaz ortası gibi w124 almak istiyorum. fakat aracın yakıt durumu ve sorunları nelerdir. kullanan yada bilen arkadaşlarımız varsa yardımcı olabilirler mi genel olarak ufak bir açıklama yeterli olacaktır sanırım

HellRot06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi ara baya araştırmıştım.Hatırladığım kadarıyla kronik sorunlarından biri elektrik tesisatıydı. Motor olarak biraz ağır kalıyor 2000 cc 136 hp. Makyajlı kasalar daha avantajlı yakıt olarak yeni nesil motor kullanılıyor.
    Golf MK3 Sport - SATILDI.
    Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
    Golf MK2 GTD...
    -Ne Mutlu Türküm Diyene...
    K.Atatürk.

Ali Özdoğan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    problemleri varmı yokmu bilmiyorum ama çok keyifli bir araba fakat 2000 baya bir ağır kalıyor
    Cvk Rs

fascination - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elektirik tesisatı,pms beyni dikkat edilmesi gereken yerler. 111 motor 93 model üstü tercih ederseniz yakıt konusunda daha rahat edersiniz. Aynı motor w210 e200 de de mevcut.
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir söz var hiç şaşmaz. ' Old is cool ' .

Risendark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E200 oldu mu kompressor olacak normal e200 ağırlığa göre motor yeterli olmadığı için yerinde sayan bi araba bütçe yeterliyse kompressore yönelin hatırladığım kadarıyla 186 hp falandı bu da gayet yeterli

edit:w124 e sonradan dikkat ettim k.bakmayın w210 kasayı söyledim
    Herkes ektigini Biçer bu hayatta...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet 93 modelin 6.ayından sonra makyajlı kasa başlıyor sanırım ve yeni tip motorda. eğer nasip olursa 93üstü alacağım. benim için yakıtı önemli biraz yakıtı beni üzermi ? sormak istediğim birşey daha var. w124lerin kapı içlerinde mercedes amblemi oluyormuş kapı içinin tavan kısmında sanırım. amblemlerin olmaması kazası olduğunu gösterebilir diyordu bir arkadaşım böyle birşey var mı

Enverbah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi 300 dizele bakmanı öneririm.kullanmayı bilirsen sehir ici 35 kurusu gecmez.tas gibi motoru var.

Runo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben manuel 91 200d kullanıyorum. 200e yakıt hakkında hiç bir fikrim yok ama 200d gerçekten kokluyor. İllaki benzinli üzerinde değilseniz ben dizeli öneririm. 91 yılından beri hiç bir kronik ve normal sorunu olmamış (babamın dediğine göre). Yağını suyunu bakımını düzgün yaparsanız sorun çıkarıcağınıda düşünmüyorum. Eğer niyetliyseniz sunroof, klima ve otomatik camlı modellere bakın.

Şahsım adına söylemek istiyorum bambaşka ve keyifli bir araç. Yardımcı olabileceğim birşey olursa seve seve
    .

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Toplanmış olanını alın. Ne kadar Mercedes olursa olsun 20 yaşında arabalar bunlar öyle ya da böyle masrafı çıkar. Bizim 200E kaporta yürüyen şanzıman motor döşeme vesaire 10 bin lirayı çoktan geçti. O yaştaki arabaya para harcamadan bilemezsiniz. Yakıt konusunda 10 litre lpg ile tapa gaz 60 sakinde 90 kilometre gidiyor bizimki. Enjeksiyonlular daha az yakiyordur kesin.
    Kronik olarak kafayı takacak bir şeyi yok.
    Alırken ön düzene iyi baktirin önden kazası yoksa panellerde olan hasarı takmamak gerek. Macuna batmamis olması kaydıyla tabi..
    Onun dışında ağır ama keyifli arabadir. Frenler taş gibidir fren yapacakken ondekinden cok arkadakinden korkarsin. Güven hissi keza hat safhadadir. Virajlarda viyaduklerde şiddetli ruzgarda filan santim kaymaz aerosu iyidir.

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kapiyi acinca direklerin orada ufak (x) seklinde yildizlarin olmasi gerekiyor boya varsa yoktur cunku icini dolduruyor sonradan atilan boya agir arabada atmosferik ne kadar verimli olabilir ki hesap edin ona gore

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onur Fatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kapiyi acinca direklerin orada ufak (x) seklinde yildizlarin olmasi gerekiyor boya varsa yoktur cunku icini dolduruyor sonradan atilan boya agir arabada atmosferik ne kadar verimli olabilir ki hesap edin ona gore
    Evet eklemeyi unutmuşum bir de su var gitmez! Öyle böyle değil hiç gitmez otomatikse kanser eder manuelse debriyajla akraba eder.. Otobanda yine iyidir ama şehir içinde sıkıntı.

Tavsiyem 93 ve üstü E220 bakın hem daha az yakar hem de 150 hp motor gidişi nispeten iyidir.

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadasim iki tane 3 tane w124 kullandi 2tane 230 E 1 tane de 250D . Dizel o kadar farkettirmiyor ama 230 E benzinde yakitifazla biraz . Onun disinda 250 D ye son bindigimde ic mwkandaki sesler uyuzuma gitmisti gacirti gucurtu heryerden ses geliyordu ona da dikkat edilebilir
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

1.8 turbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cupra_R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet 93 modelin 6.ayından sonra makyajlı kasa başlıyor sanırım ve yeni tip motorda. eğer nasip olursa 93üstü alacağım. benim için yakıtı önemli biraz yakıtı beni üzermi ? sormak istediğim birşey daha var. w124lerin kapı içlerinde mercedes amblemi oluyormuş kapı içinin tavan kısmında sanırım. amblemlerin olmaması kazası olduğunu gösterebilir diyordu bir arkadaşım böyle birşey var mı
    selamlar. 94 senesınde 93 model w214 kasa 200E aracımız vardı. yenı nesıl motorlu olanlardan. motor cok saglam manuel olursa 124 kasayı rahat kaldırıyor. otomatık ıcın aynı seyı soyleyemem. kronık hıc bır sorun yasatmamıstı bıze. gercı araba sıfır ayarındaydı. 4-5 sene kullandı babam. yol tutusu fena degıl, virajları bıraz zayıftır. konfor olarak w210 kasadan konforlu.
    yakıt yonunden bana goe ekonomık bır motor. 3 ay oncesıne kadar w210 2.0 136 lık motorlu mercedesımız vardı BRC lpg sını ılk ben taktırmıstım karısık kullanımda 35 kurusu gecmıyor. uzun yolda daha asagıları ınıyor
    E30 M50 TURBO & F30 320i ED

Orçun Dikayak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba,
    Öncelikle kasaya motor ferah ferah yetiyor ben tatmin oldum öyle aşırı bişey beklemeyin ama ağır kalması gibi bi durum söz konusu değil 93 sonrası için tabiki.Bu ara düşünürseniz gördüğüm sahibindende ilanı olmayan bi araç için p.m atıyorum size.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Orçun Dikayak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba,
    Öncelikle kasaya motor ferah ferah yetiyor ben tatmin oldum öyle aşırı bişey beklemeyin ama ağır kalması gibi bi durum söz konusu değil 93 sonrası için tabiki.Bu ara düşünürseniz gördüğüm sahibindende ilanı olmayan bi araç için p.m atıyorum size.
    Teşekkürler kardeşim tekrar.

Peki son olarak dizel motorlarda yeni nesil eski nesil motor olayı var mı ? varsa kaç senesinden itibaren bakmak gerek

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10 gun once sunrooflu 95 model e200 aldim kazasiz degisensiz lacivert. Yakit konuu 90 liraya 320 kusur km yaptim karisik. Manuel benimkide. Oyle bi hantalligida yok. Gayet guzel gidisi var. Hayvan gibide yanliyorum heryerde banamisin demiyo..
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

Orçun Dikayak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla dizel hakkında Mercedes'te pek bilgim yok ancak 300D alan kütür kütür biniyor bunu bilir bunu söylerim

cgty06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dizel olacaksa bulabilirseniz turbodiesel alın. İlerde kesinlikle alacağım,hastası olduğum bi arabadır w124. Kolay gelsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar teşekkürler güzel bilgilendirmeleriniz için. performansı önemli değil pek konfor ve yakıt ve arıza bakımından üzmemesi benim için çok önemli w210 avangard ile kocaeli - izmir yolcuğulumdan sonra kafama ciddi şekilde taktığım bir araç. yolculuk yaptığım aracın sahibi w124ü satıp w210 aldığı için pişman olması beni cezbeden taraf

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)