Lpg yüzü görmemiş, tatlı sert kullanılmış evladı yeni aldım. Meg 105/66/21 sonrası çekim yaptım
![]()
Lpg yüzü görmemiş, tatlı sert kullanılmış evladı yeni aldım. Meg 105/66/21 sonrası çekim yaptım
![]()
Güle güle kullanın kazasız belasız genel hatları düzgün duruyor ama ufak tefek göz tırmalayan şeler var tavsiyem bagajdaki stıckerları sökmeniz arka tampon altında çakar var sanırım onu çıkarıp tamponlardan geçen rengi solmuş turuncu çıtaları kırmızı yaparsanız daha iyi görünür bana göreBide arka plaka altı siyahlığı gövde rengi olmalı
Maşallah maşallah pü pü pü!
Dün yol kenarında dökük bi sedicivalvole gördüm valla şeytan durtuyor durduk yere başıma bela alacam bu gidişle. .
maşallah kazasız belasız yaşına göre oldukça diri duruyor
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
gülegüle keyifle kullanın
renk olarak bana göre tempra ve tipoda ki en güzel renk
maşallah
We’re the middle children of history...
Tipomu özledim bee1.4 tipoyu 10.800 e satmıştım. Ama gerçekten çok temiz arabaydı ya
Hayırlı olsun kardeşim, zaten her şey söylenmiş. Kazasız belasız![]()
Hocam basıklık tam kıvamında Çitalar turuncu değilde kırmızı olmalı yan marşpiyel çok çirkin gözüktü gözüme onada bi el atılırsa tamamAllah kaza bela vermesin
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Iyi dilekleriniz için teşekkür ederim![]()
yan marspiyel aldigimda vardı bakalım belki sokerimstickerlari sokemiyorum baya kötü durumda bagaj
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)