arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır severek kullandığım mekanik anlamında herşeyini bütçe gözetmeden 0 ladığım e36 3.28 imi dün ilana verdim akşamına satıldı![]()
pazartesi devrini alacak arkadaş..
şartlar böyle gerektirdi maalesef.. şimdi a3 e kaldık kız kardeşimle idare edeceğiz bir süre tek araba..
aslında a3 ü satmak mantıklıydı ama bir bayana e36 pek yakışmaz gailesi ile giden benim arabam oldu.
a3 üde kendime almıştım zamanında ama çok fazla binmemiştim.. 1.8t agu motor yazılımlı.. gerçek anlamda bir deneme de yapmadım başka araba ile.. ara ara benim 3.28 le kız kardeşim a3 ü kullanırken şakalaşmalarımız oldu ama bir bayan hakkını ne kadar verebilir muamma...![]()
kullanım tecrübelerime göre bir kanıya varmakta neredeyse imkansız.. zira biri turbo şarj diğeri büyük hacim sayılabilecek atmosferik..
audiye biniyorum o hızlı gibi geliyor 28 e biniyorum o hızlı gibi geliyor.. yani demem o ki 28 le olan kıyas, audinin gideri hakkında net kanıya varmama kafi gelmiyor..
manuel, yazılımlı agu a3 ün gideri sizce ne kadardır arkadaşlar.. motoru falan gerçekten bakımlı.. gayet sağlıklı yani 3 viteste bile sarıyor bazan..
hangi arabalarla yürür sizce.. yada muadili olduğunu düşünüp denemek isteyen arkadaşlar olabilirmi..
sağlıcakla..