arkadaşlar samsung s5'i içimizde alan test edenler oldu mu?
nedir durum? nasıl bir telefondur?
iphone 5s ten samsung s5 e geçmek istiyorum mantıklı bir tercih olur mu ?
yoksa heyecandan öteye geçmez mi?
keyifli forumlar herkese.
arkadaşlar samsung s5'i içimizde alan test edenler oldu mu?
nedir durum? nasıl bir telefondur?
iphone 5s ten samsung s5 e geçmek istiyorum mantıklı bir tercih olur mu ?
yoksa heyecandan öteye geçmez mi?
keyifli forumlar herkese.
S5i bilmem ama iphoneden samsunga geçmek heyecandan öteye geçmez![]()
308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..
s5 kullanmadım s5 hakkında yorum yapmam yanlış olur
ama ios ve neredeyse androidin tüm versiyonlarını kullanmış biri olarak söylüyorum.
stabilite farkı çok android canınızı sıkabilir.
ben olsam ios ile devam ederdim. android olacaksa one 2 , değişiklik aranıyorsa lumia 930 beklenebilir.
Ben 2.5 senedir S3 kullanıyorum S5 çıktı ama çok çok büyük ahım şahım özellikleri yok bence
şu internet booster güzel cameraya fazla yüklenmişler çok geliştirmişler
bence en büyük artısı su ve toz geçirmemesi
benim gibi sor yapanlar için ritm ölçer vs var
Ben alıcam inşallah birazs zaman geçsin diye bekliyorum hemen çıkar çıkmaz atlamamak lazım 1 - 2 ay içinde fiyatlar 200 - 300 düşer samsunglarda hep böyle olmuştur
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
dun biraz kurcaladim buyaka avmde tanitimi vardi.samsungun artik boku ciktigina inaniyorum ayni sey ip icinde gecerli. hala s3 kullaniyorum , ekrani ve menu kullanim hizi bayagi farkli geldi daha stabil gibi gibi ama ben olsam almazdim neredeyse s3le ayni. ipde boyle
sırasıyla s3 ve s4 kullandım şu anki telim hala s4 iphone kullanmışlığımda var
stabil olsun diyorsan iphne dn vazgeçmeyin ama özellik istiyorum kontrol bende olsnu diyorsanız samsung appdn daha fazla özellik barınıdıryor
s3 ile s4 arasında dedikleri gibi aman aman bi fark yok ama ıvır zıvır özellik farkı var
s5 i geçen gün inceledim biraz daha hızlı kamerası inanılmaz güzel ve yine ek olarak ıvır zıvır özellikler mevcut ama samsungda söyle bi olay var su an 2200tl temmuzda 1900e falan bi çok yerden alınıyor olucak ikinci eli ise 1400 civarı olucaktır tipik samsung piyasası)
Türkiye'de çok yakan araç yoktur,kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
Megane Coupe
Punto t-jet
Cupra 2
06KA PCX
34KA PCX
JT CBR250 R
DCE CBR250 R
Fiyat ve Özellik Karşılaştırması - Cep Telefonu - Samsung I9500 Galaxy S4 vs Samsung Galaxy S5 kıyaslaması
Fiyat ve Özellik Karşılaştırması - Cep Telefonu - Samsung Galaxy S5 vs Apple iPhone 5s kıyaslaması
Fiyat ve Özellik Karşılaştırması - Cep Telefonu - Samsung Galaxy S5 vs Samsung Galaxy Note 3 N9000 kıyaslaması
S5 alinabilir fakat 2 3 ay sonra.cunku fiyati dusecektir klasik samsung piyasasi.s4 kullanicisiyim ip da kullandim samsung bence bi tik daha iyi.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Android de farklı bişeyler arayan HTC One M8 e bi göz atsın..
En azından yanınızda şarj aleti taşımaktan kurtulursunuz..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
samsungda şuan alıcağım tek telefon note3
s5 te aman aman çok bir değişiklik yok
iphone kullanıyorsanız androide geçmek gibi bir duşunceniz varsa htc one bakın![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Valla htc one çok hoş telefon, one m8 hele ateş ediyor gorsel olarak ama fiyati muadillerine gore biraz daha makul olsa tam alinacak urun.
One m8 icin 2400/2500 liralardan bahsediliyor ki daha ucuza daha iyi telefonlar var.
Sony z2 ve lg nin atağini sabirla bekliyorum, s3 ile vedalaşma vakti geldi![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Galaxy S4 kullanıyorum
S5'i mıncıklama fırsatım oldu;
Yazılım değişmiş biz jellybeam kullanırken onda kitkat var
işlemci ve çekirdek güçlendirilmiş
ekran amoled başarılı zaten
kamera güçlendirilmiş
wifi anteli 2 ye çıkartılmış sinyal güçlenmiş, keşke iki ayrı wifi portuna bağlanabilme özelliğide olsaydı o süper olurdu
hız zaten bariz bir şekilde farklıMenü deki monogram ve semboller değişmiş oda işte kitkat dan dolayıdır illaki ufak tefek değişiklikler olacaktır.
Bunların dışında dikkatimi çeken parmak izi var kalp ritmi ölçüyor fln filan
Zaten akıllı telefonlar çıktıktan sonra çokta bi farklılık olmadı telefonlarda ekran büyüdü mp büyüdü falan filan.
Alınırmı alınır niye alınmasın başarılı
karoserde arkası dokulu bir yüzey yapılmış elde daha rahat tutuluyor.
aklma gelenler bu kadar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)