maşallahı var kazasız belasız
nacizane fikrim merceksız far daha iyiydi
2010 Astra 1.6T Sold
2013 W204 AMG Sold
...
Massallah Anil evladina iyi bakiyorsun benden iyi bakiyorsun hatta.Herzamanki gibi tertemiz cizgileri durusu on numara.
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim. Makyajsız farlar da duruyor önler için sıkılırsak onu takariz![]()
Kabut folyo evet taş izi vardı boyasız kabut ta boyatmak istemedim kabutu biz de folyo çektik.
Gökselim teşekkür ederim kardeşim bize emanet. Tayfun abi Allah razı olsun , aşkın teşekkür ederim ve diger arkadaşlar sagolun
imzasız..
Kazasız belasız yiğido..
Valla emre inan yazarken doğru mu yazıyorum acaba diye düşünüyorum ama üşenip doğrusunu bakmadım hiç![]()
![]()
imzasız..
Şöyle bişeye ölmeden sahip olabilecez mi acaba... Maşallah allah kaza bela vermesin
#RenaultSport Clio-R
Kaput boyatmak istemiyorum abartılı bir taş izi yok ama siyah araba olduğu için yakından bakınca göze batan bölgeleri var boyasız parçamız boyasız kalsıngönül ister ki arabayı tekrardan dıştan komple boyaya sokalım fabrikadan ilk çıktığı gibi olsun ama ülkemizdeki araba muhabbeti çok dandirik olduğu için satacağımız zaman sıkıntı yaratıyor hepiniz biliyorsunuz
.
Araba daha iyi fotoğraf makinesini hakediyor valla![]()
imzasız..
Maşallah siyah tayyar bir başka oluyor yaAllahım bizede nasip etsin bi tayyar inşallah
birde fotolardaki renk efekti hosuma gitmedi sadece
![]()
cstuningstore
Anilim yok be kardeşim ne olacak boyat gitsin milletin lafına ne bakiyosun sen eger binecegim diyosan boyat ama satacaksan böyle devam
KardeŞİm rabbİm kaza bela gÖstermesİn. Çok kesİcİlerde dolaŞma İlk defa typer bİnİyorsan derİm![]()
PowerTune
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)